Jump to content

Becali îl amenință cu amendă, dar nu i-a plătit salariul! Câți bani are Planic de primit de la FCSB


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 CASA PARIURILOR (8.03.2020)

 

Bogdan Planic s-a săturat de amânări și a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele FCSB pentru că nu și-a primit banii pe două luni, așa cum Digi Sport v-a anunțat de acum câteva zile.

Planic nu și-a luat salariul pe lunile martie și aprilie, ceea ce înseamnă 30.000 de euro, ținând cont de faptul că salariul jucătorului este de 15.000 de euro pe lună. În curând se vor mai adăuga încă 15.000 de euro restanța, salariul pe luna mai.

Becali îl amenință pe Planic
Deși nu i-a plătit salariul, Gigi Becali îl amenință pe jucător cu amenda și a anunțat că-i va tăia 25% din salariu, dacă nu se va prezenta la echipă.

”Dacă nu vine, primește 25% din salariu amendă, așa e regulamentul. Dacă reziliază unilateral, scrie în contract, plătește 10.000.000 de euro. Ce e aici, nu face fiecare ce vrea!

Ne luăm după contract. Că nici eu nu fac ce vreau. Poate aș vrea și eu să renunț la unul sau la altul, dar nu o fac”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.