Jump to content

Încă două modele Fujifilm pot fi transformate în webcam. Aplicație pentru macOS, în iulie


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Încă două modele Fujifilm pot fi transformate în webcam. Aplicație pentru macOS, în iulie

 

Fujifilm a lansat, în mai, o aplicație care transformă unele modele de camere din portofoliul său în camere web. Inițial, X Webcam suporta nouă modele: GFX100, GFX 50S, GFX 50R, X-H1, X-Pro2, X-Pro3, X-T2, X-T3 și X-T4.

Aplicația oferă acum suport și pentru camerele X-T200 și X-A7, după ce acestea au primit o actualizare firmware care le permite să fie conectate la PC via USB pentru a funcționa pe post de camere web.

 

Compania a anunțat și că în curând va lansa o versiune a X Webcam pentru sistemul de operare macOS. Unealta ar trebui să fie disponibilă la mijlocul lunii iunie, potrivit Fujifilm.

Alți producători de camere foto care au lansat aplicații similare sunt Canon și Panasonic.

 

Webcam-urile de calitate se găsesc greu și sunt scumpe

Aceste unelte sunt binevenite, deoarece cererea pentru camere web a crescut masiv în timpul pandemiei, iar modelele de la producătorii respectați, precum Logitech sau Razer, sunt greu de găsit și scumpe. Pe fondul cererii mari, prețul unui model de cameră Logitech a crescut, în aprilie, de la 40 de dolari la 250 de dolari, în doar trei săptămâni.

 

Potrivit NDP Group, în primele trei săptămâni din martie vânzările de camere web au crescut cu 179%, comparativ cu perioada similară din 2019, doar în SUA. Creșterea este impresionantă pentru un dispozitiv care înainte de pandemie era considerat de nișă și chiar pe cale de dispariție.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.