Jump to content

Ultimatum de la Gigi Becali pentru Vintilă? "Nu accept decât asta!" Ce promite patronul de la FCSB


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:CONFERINTA DE PRESA FCSB GIGI BECALI PREZENTARE MIHAI TEJA (27.12.2018)

 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pune presiue pe echipă și, indirect, pe Bogdan Vintilă, după ce spusese că-i va face contract pe viață la echipa vicecampioană.

FCSB joacă joi cu Dinamo, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, iar partida are o însemnătate specială pentru latifundiarul din Pipera.

”Alt rezultat în a fară de calificare nu-l accept, nu-l iau în calcul deloc. Cum e, cum nu e echipa, nu accept decât calificare. De aia sunt la FCSB, ca să rezolve jocul. O să mai revină jucători. Sunt nouă consacrați, de aia sunt la FCSB. Probabil numai un copil să joace de data asta", a spus Becali, la ProX.

Gigi Becali: "Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez"
Finanțatorul FCSB susține că nu-și va mai vizita echipa pentru a o motiva și lasă de înțeles că va efectua o analiză după acest sezon și va decide cine pleacă și cine rămâne.

"Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez. Îmi văd de treaba mea, fiecare să-și facă meseria. Am făcut bine sau prost, Dumnezeu știe.

Vom vedea dacă am făcut bine sau prost, dar nu acum. Nu sunt dezamăgit de nimic, nu! Nici de antrenori, nici de nimeni. În funcție de cum își face fiecare meseria, își ține locul, banii, crește sau abandonează”, a mai spus Becali pentru sursa citată. 

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.