Jump to content

Sorin Ghionea destinde atmosfera înainte de FCSB - Dinamo. "Numai că mi-a albit părul". La ce se referă


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-MIDDLESBROUGH FC, SEMIFINALA TUR CUPA UEFA (20.04.2006)

 

Considerat unul dintre cei mai valoroși stoperi din Ghencea de după Revoluție, Sorin Ghionea a făcut parte din generația "Uefantastică" și își întreține și acum pasiunea pentru fotbal, la meciurile cu prietenii Sorin Paraschiv, Petre Marin, Mirel Rădoi & Co de pe teren redus. 

Într-o perioadă în care echipa lui George Becali e decimată, iar Bogdan Argeș Vintilă încearcă să umple golurile din defensivă, fanii vicecampioanei fac exerciții de imaginație și se gândesc la fundașii de top care au dat siguranță în trecut. 

Fie că a evoluat alături de Rădoi în centrul defensivei, fie că a format un duo cu Goian, compatibil cu aspirațiile echipei, Sorin Ghionea era genul de fundaș de netrecut, dar avea un rol esențial și în atac, la fazele fixe. 

Sorin Ghionea: "Mi-aș fi dorit ca aceste echipe să se bată la campionat"
Înaintea meciului din semifinalele Cupei României, FCSB - Dinamo, transmis joi de Digi Sport, Sorin Ghionea a dezvăluit ce sentimente îi provoacă alăturarea Dinamo - FCSB. 

"Mi-aş fi dorit ca această semifinală de Cupă să fie din postura a două echipe care se bat la campionat!", a spus gălățeanul, pentru Antena Sport. 

Sorin Ghionea (41 de ani) a răspuns în interviul acordat sursei citate și dacă ar fi reușit să țină ritmul într-un asemenea meci.

"Numai că mi-a mai albit părul în cap. Dacă ar fi repriza de 15 minute, 10 minute, poate am face faţă”, a mai spus Sorin Ghionea. 

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.