Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Propunere


uNNuluX
 Share

Recommended Posts

Nume:Godlike

Propunere 1:Propun sa cream 4 clanuri , ma voi lua ca exemplu pe mine clanul meu care va avea numele "dnx" unde playeri *cu anumite cerinte alese de liderul clanului* pot depune o cerere pe forum la o categoria Clanuri *pe care kenobi o va face* , acolo liderul clanului va decide daca jucatorul este acceptat sau nu *desigur ca jucatori sa fie mai tentati sa intre se pot oferi benefici*  , propunerea asta necesita multa responsabilitate si putina mai multa activitate (m-am uitat la ultimele 3 evidente si dupa parerea mea Joker ar putea detine un clan maxtr3me2008  daca are timp , euu si baiatusexi) desigur liderii  vor fi alesi de Kenobi si Remix. Stiu ca pare multa de munca dar daca tot avem boost on si jucatori putem sa ne rupem fiecare 20 de minute din timp sa verificam 2-3 cereri , daca chestia cu cererile e prea grea sau nu se poate oferi acces se poate gasi un sistem pentru clanuri(stiu ca in trecut era , dar cel mai probabil se gaseste mai greu acum). Cred ca suntem destul de responsabili si avem un staff destul de mare incat sa putem avea grija de 4 clanuri.. pe langa asta mi se pare ceva cu totul original si destul de funny , iar pentru a echilibra fondatorii nu vor avea voie sa abuzeze de comanda pentru ammo sau points. Daca ideea este accepta si totul merge conform planului si kenobi sau remix vede ca suntem in stare sa cooperam putem organiza si concursuri intre clanuri , un exemplu: Duminica cand banuiesc ca toti sunt acasa clanul meu vs clanul lui joker , 30 de minute (o mapa intreaga) care clan face cel mai mare scor castiga .. dupa care celelalte 2 clanuri intr-o alta zi iar clanul castigator sa primeasca diferite premii.

Cu ce cred ca ajuta?:Cum am spus si mai sus , nu prea mai vezi peste tot ideea asta , merita acordata o sansa iar daca nu merge putem abandona.

Alte precizari:Iar lideri pentru efortul pe care il vor depune ar putea avea voie sa posteze la cererile de up (cu asta am rezolvat si problema asta) , as dori ca topicul sa ramana deschis macar 24 H , pentru ca tot staff ul sa isi lase parerea (nu doar pro/contra ,  propuneti si voi cateva idei de genul sau o idee de a mea modificata).  Pana la urma o sa scoatem ceva de aici :)) sper sa va placa si sa apreciati cat de cat ceea ce fac..

Edited by Godike
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Joker1 said:

Eu sunt pro pentru ideea asta! Dar nu pot sa fiu lider de clan..lucrez 6 zile din 7,intru pe server cateva ore pe saptamana. Dar ideea este misto:) PRO

Intri in clanul meu vtm ❤️❤️ 

Link to comment
Share on other sites

Nu cred că poți face așa ceva, tot ce poate face este să îți editeze name tag-ul cu numele clanului din care vrei să faci parte!

 

PS: Eu dacă văd pe cineva cu uS în față și nu este din clanul de pe samp sau prieten cu mine, aș vorbi cu kenobi să îi schimbe name tag-ul!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Propunerea ta cu clanuri nu e rea, s-ar putea implementa, ar fi o idee buna, dar, nu voi baga asa ceva, si iti spun de ce.

Comunitatea B-Zone nu imi apartine, este o comunitate mare destinata in mare parte serverelor de SA:MP si toata atentie administratorilor de forum merg spre SA:MP. Ca sa fac asta cu clanuri, ar trebui format un sub-forum numit "Clanuri" in care de fiecare data cand apare un clan trebuie facut alt sub-forum cu numele clanului pentru a putea creea topicuri etc.

Pe langa, pentru ca fiecare "sef de clan" sa-si modereze singur clanul pe forum, trebuie creeat un grad special pe forum, si doar Kelton poate face chestia asta. Si trebuie sa-l deranjez pe el de fiecare data cand ceva se schimba. Si nu cred ca o sa fie de acord cu chestia asta.


@Kelton

Link to comment
Share on other sites

Nu trebuie să apară alte clanuri, pur si simplu 4 clanuri(cu alea incepi cu alea mergi până la final) 

 @Kelton ar trebui doar sa ne ajute cu cu o sub-forum numit Clanuri.

Cat despre grad special nu este necesar daca am gasi un sistem de clan. Ar putea să se ocupe remix de cereri sa le închidă etc. Iar șefu clanului sa dea jucătorului din meniu pe care l-am gasi

@Kenobi

 

Edited by Godike
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.