Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MozaiQ susţine "formarea copiilor de mici" şi că "în curând toată populaţia lumii va fi queer"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

content-image

 

 

 

Dacă până recent activiştii LGBTQ (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer) susţineau că persoanele care din aceste minorităţi sexuale se nasc în acest fel, mai nou se pune problema "formării copiilor de mici", pentru ca "toată populaţia lumii să fie queer".
 

MozaiQ, una dintre cele mai active organizaţii care se adresează persoanelor LGBTQ, salută decizia Cartoon Network de a promova steagul LGBTQ.

 

"În luna Pride, Cartoon Network şi-a schimbat poza de profil cu steagul LGBTQ! Cartoon Network susţine persoanele gay, lesbiene şi bisexuale, persoanele trans şi persoanele de culoare. Acesta este efectiv canalul TV care formează copiii de mici. În curând toată populaţia lumii va fi queer", se arată într-o postare pe pagina de Facebook MozaiQ.

 

Potrivit enciclopediei Wikipedia, Queer este un cuvânt englezesc care înseamnă „ciudat”. În ultimele decenii a devenit un termen colectiv pentru minorități sexuale și pentru comunități cu practici sexuale considerate non-normative. Termenul este deseori folosit și în alte limbi, precum româna. În limba română, sintagma minorități sexuale are un înțeles similar cu cel al cuvântului „queer”.

 

După ce postarea MozaiQ a devenit virală pe reţelele de socializare, administratorii paginii de Facebook au şters-o.

 

 

SURSĂ: stiripesurse.ro.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.