Jump to content

Microsoft ne Arata o Mare SCHIMBARE pentru PC


Recommended Posts

Windows 10 meniul

Windows 10 are prezentata una dintre marile noi schimbari pregatite de catre compania Microsoft pentru toate PC-urile, iata de ce ne vom putea bucura.

 

Windows 10 urmeaza sa aiba o foarte mare schimbare pentru o componenta centrala facuta de catre cei de la Microsoft, si vorbim despre o modificare ce va ajuta la imbunatatirea majora a experientei de folosire a PC-urilor. Cei de la Microsoft vor sa schimbe intr-o foarte mare masura felul in care arata noul Start Menu pentru Windows 10, iar asta pentru ca lumea s-a cam plans ca exista unele lucruri complet inutile pe acolo.

 

Windows 10 are prezentata in imaginea de mai jos felul in care arata noul Start Menu pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, ea fiind publicata de catre cei de la Microsoft, insa calitatea nu e tocmai grozava. In ciuda acestui lucru, in acest Start Menu pentru Windows 10 putem vedea ca Live Tile-urile au fost dezactivate complet de catre cei de la Microsoft, iar asta indeplineste una dintre marile cerinte facute de catre utilizatori pentru cei din Redmond.

 

Sursa

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.