Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mirel Rădoi știe soluția pentru redresarea FCSB! Cel mai potrivit antrenor pentru echipa lui Becali


Reedorf
 Share

Recommended Posts

radoi becali

 

Mirel Rădoi nu este deloc încântat să-și vadă fosta echipă aproape să piardă un nou titlu. Din 2015 nu a mai câștigat campionatul formația lui Gigi Becali.

Actualul selecționer știe cum poate ajunge FCSB să domine din nou campionatul și consideră că Laurențiu Reghecampf este cel mai potrivit antrenor pentru a lucra cu Becali.

”A venit după ce am plecat eu. A luat echipa de pe 4 sau 5 și a dus-o pe doi, pierzând campionatul cu Astra. Poate fi un antrenor care să redreseze echipa”, a susținut Mirel Rădoi la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Reghecampf e gata să revină la FCSB
Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai titrați antrenori români ai momentului, iar în ultimele zile a lăsat de înțeles că ar reveni la FCSB. De fapt, tehnicianul de 44 de ani a și declarat acest lucru.

Faptul că Reghe este gata să revină la FCSB încă din această vară, este confirmat de faptul că tehnicianul pare dispus să-l lase pe preparatorul fizic, Thomas Neubert, să vină la echipa lui Gigi Becali.

Anunțul a fost făcut chiar de finanțatorul FCSB, care susține că a primit acceptul lui Reghecampf pentru a-l aduce la echipă pe Neubert. Momentan, atât antrenorul de 44 de ani, cât și staff-ul său, sunt legați prin contract de Al Wasl.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.