Jump to content

Mesajul cu care Zlatan Ibrahimovic își va înfuria colegii de la AC Milan. Postarea suedezului, înaintea meciului cu Roma


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic, după un gol marcat în meciul cu Torino / Foto: Getty Images

 

Zlatan Ibrahimovic a încheiat perioada de recuperare de după accidentare și ar putea bifa primul meci oficial pentru AC Milan după pauza forțată cu AS Roma, duminică, de la ora 18:15, în direct la Digi Sport 2.

Înaintea posibilei reveniri pe gazon, atacantul suedez a postat un mesaj controversat pe Instagram. Alături de o fotografie în care apare alături de coechipieri, în timpul unei ședințe de pregătire, Ibrahimovic a scris: ”Dumnezeu și elevii săi”.

Zlatan Ibrahimovic, mesaj controversat înaintea revenii pe gazon
AC Milan este neînvinsă de la reluarea competițiilor. Echipa antrenată de Stefano Pioli a remizat cu Juventus, 0-0, în returul semifinalei din Cupa Italiei, rezultat ce a consemnat, totuși, eliminarea din competiție din cauza remizei de pe ”San Siro”, 1-1.

În Serie A, AC Milan a învins Lecce în ultima rundă, scor 4-1, și este pe locul opt, la trei puncte de poziția a șasea, de Europa League, ocupată de Napoli.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.