Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

bug BUNKER


Pesuu

Recommended Posts

Nick-ul tau:Pesuu.DIICOT
Server:RPG2
Descrierea bugului:Cand vreau sa vand stoc si invit un prieten sa ma ajute el nu primeste nici un checkpoint, are licentele, nu avea checkpoint activ, se poate testa am incercat de mai multe ori si nu merge.Plus de asta nu primeste nici $$
Screenshot(s):se poate testa

Link to comment
Share on other sites

Puteti testa si voi, am incercat de mai multe ori cu mai multe persoane si nu le aparea nici check point, nu le dadea nici banii

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu cum sa filmez, degeaba filmez eu ca trebuie sa filmeze si persoana respectiva cu care fac ca altfel nu se vede

Link to comment
Share on other sites

Am nevoie de ceva mai multe informații. Cât stoc era de vândut? Câte vehicule s-au spawnat când ați început misiunea de vânzare stoc?

Dacă stocul încape doar într-un vehicul, deci e stoc puțin, atunci ajutoarele sunt inutile și doar proprietarul bunkerului va primi un vehicul de dus. Dacă stocul e suficient pentru 2 vehicule și echipa e formată din mai muți, atunci doar 2 jucători vor primi vehicule și checkpointuri la care să meargă, cât și plată la final.

Link to comment
Share on other sites

Pai intr-o masina incape 25 stock. Daca aveai cel putin 26 primea si ajutorul o masina de dus.

 

Efectiv n-ai avut suficient stock ca sa ocupe 2 masini. Ai chemat un om sa te ajute pentru o treaba pe care o puteai face singur. (no offense)

 

Nu e bug. Bug este cand cumperi upgrade-urile la bunker ca trebuie sa dai relog ca sa functioneze, dar aia nu-i asa grava.

Link to comment
Share on other sites

Sistemul te îndeamnă pe tine, ca proprietar, să participi la misiunea de vânzare a stocului. Astfel, dacă sistemul îţi indică că stocul încape într-un singur vehicul, acel vehicul îţi va fi alocat ţie. Ajutoarele pot interveni să te ajute doar de la al doilea vehicul în sus, deci la o vânzare de cel puţin 26 stoc.

 

Nu e bug.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.