Jump to content

Bug Sell Dealership


Sakura.

Recommended Posts

Nick-ul tau: Sakura.
Server: RPG2
Descrierea bugului: Am luat RC Tiger sa il vand la DS, m-am dus pe "i", am dat [/v], am selectat in mod normal, RC Tiger si am apasat pe "Vinde". Mi l-a vandut pentru aproximativ 700k, ceea ce credeam ca a fost un bug si mi-a dat bani in plus. Dar, dupa ce m-am uitat pe [/v], inca aveam RC Tigerul dar nu mai aveam NRG-500 al meu, care s-a intamplat sa aiba si hidden. Tin sa mentionez ca NRG-500 este parcat la o casa pe vinewood si sub nicio forma nu avea cum sa ajunga la DS, chiar si prin greseala mea, de asemenea, eram intrata in RC Tiger cu [/enterrc]. Doresc restituirea NRG-500-ului si hiddenului, deoarece este un bun personal muncit care mi-a fost luat fara rost.
Screenshot(s):image.thumb.png.8c4e5ccfa3a42d1a80906228f9488283.png

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, miruna vt said:

@TL Caddillac  NRG-ul meu era acasa, eu eram la DS doar cu RCTiger-ul :).

Nu conteaza unde esti, poti sa vinzi masina si daca nu e langa tn :D . Probabil le ai vandut pe ambele accidental, altceva nu mi explic. 

Trebuie sa ai grija, pt ca poti gresii foarte usor, avand in vedere ca NU trerbuie sa fii la DS cu masina pe care vrei sa o vinzi. 

Si de asemenea, nu conteaza nici daca e spawnat sau nu e spawnat.

Link to comment
Share on other sites

Mă îndoiesc că ar fi vorba de vreun bug sau de lag. Cel mai probabil ai selectat NRG-ul și nu ai fost atent la ce vinzi, iar pe urmă ai vândut și RC-ul.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, miruna vt said:

@Kelton chiar daca asta era cazul, inca era imposibil deoarece NRG-ul nici macar nu era spawnat, nevorbind de faptul ca era si la 1500 metri de DS.

Nu are importanță că nu era acolo sau nu era spawnat. Tu trebuie să fii acolo doar. Poți vinde vehiculul chiar dacă nu e acolo și chiar dacă nu e spawnat. Primești inclusiv un dialog de confirmare înainte de vânzarea finală. Cel mai probabil nici pe acela nu l-ai citit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.