Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus Nord: totul despre enigmaticul telefon mid-range. Cum îl comanzi


Dark Night
 Share

Recommended Posts

OnePlus Nord: totul despre enigmaticul telefon mid-range. Cum îl comanzi

 

OnePlus s-a remarcat în piață inițial cu smartphone-uri echipate cu hardware de top la prețuri mici, dar și prin strategii ciudate de lansare. În timp însă, compania a evoluat și a ajuns să ofere hardware de top la prețuri apropiate de cele ale pieței, fără compromisuri la niciun capitol. Totuși, compania nu a uitat fanii care sunt în căutarea unui dispozitiv performant și accesibil, așa că lansează în curând OnePlus Nord, iar pentru asta, se întoarce înapoi la strategiile ciudate.

 

De exemplu, astăzi a fost pornit primul val de precomenzi, iar toate unitățile s-au dat în prima secundă. Din fericire, vor mai fi alte două ocazii pentru precomandă pentru OnePlus Nord.

 

Ce este OnePlus Nord

OnePlus Nord este un nou smartphone mid-range premium de la OnePlus. Acesta nu va beneficia de aceleași componente high-end precum modelele OnePlus 8, de exemplu, însă va oferi o experiență premium, la un preț mai accesibil. Chiar dacă OnePlus nu a anunțat oficial configurația noului model Nord, avem deja o idee destul de bună despre ce hardware va include.

 

Acesta va fi un model mid-range echipat cu un chipset Snapdragon 765 (lucru confirmat de Qualcomm), dar și cu o cameră performantă. Carl Pei, CEO-ul OnePlus, spune că cel mai important pentru utilizatori în acest moment este camera, deci nu vor face compromisuri la acest capitol.

 

Specificații

  • Ecran: 6.55’’, Super Amoled, Full HD+, 90 Hz
  • Procesor: Snapdragon 765 (octa-core)
  • Sistem de operare: Android 10, OxygenOS 10
  • RAM: 6 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Baterie: 4.300 mAh
  • Camera frontală: 32 MP f/2.0 + 8 MP f/2.2
  • Camera principală: 64 MP f/2.0 wide, 16 MP f/2.2 ultra-wide, 2 MP f/2.4 macro
  • Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.0
  • Port-uri: USB Type-C
  • Altele: senzor de amprentă în ecran, NFC

 

Când se lansează OnePlus Nord

Momentan, OnePlus nu dorește să anunțe data oficială de lansare a telefonului. Totuși, compania a pornit deja un prim val de precomenzi. Cum funcționează acest lucru? Simplu! Compania oferă celor interesați posibilitatea de a face precomandă prin cumpărarea unui voucher de 20 de euro. Acest voucher asigură și faptul că vor primi la lansare, alături de telefon, și un pachet surpriză, care va conține diverse obiecte promoționale OnePlus.

 

Atunci când telefonul este anunțat oficial, poți folosi respectivul voucher pentru a comanda telefonul, din prețul căruia vor fi scăzuți cei 20 de euro. Voucherul nu poate fi însă returnat și nici nu poate fi înstrăinat. Practic, dacă te angajezi să cumperi telefonul de acum, prin înscrierea în această promoție, nu vei mai putea renunța la precomandă. Dacă nu cumperi telefonul când apare, cei 20 de euro rămân la OnePlus.

 

oneplus nord

 

Pachetele cu obiecte promoționale sunt valabile doar pentru primele două runde de precomenzi. Prima a fost astăzi și a doua are loc pe 8 iulie. Ultima rundă va fi pe 15 iulie. Totuși, cei care comandă abia pe data de 15 primesc doar un pachet cu stickere și un cadou surpriză, în timp ce primele două valuri de precomenzi primesc un produs de lifestyle la întâmplare (tricou, ghiozdan, sticlă de apă, etc.), plus stickere. Cadoul surpriză este rezervat doar celor care au dat comandă deja astăzi.

Pachetele cumpărate cel mai repede vor avea și cutie diferită.

 

Cât costă telefonul

OnePlus Nord se dovedește a fi un model foarte enigmatic din multe puncte de vedere. Compania se bazează pe faptul că fanii au încredere în deciziile sale și că sunt dispuși să dea 20 de euro pentru șansa de a cumpăra unul printre primii, chiar dacă nu știu cât costă și ce va oferi cu certitudine.

 

Zvonurile afirmă că OnePlus Nord se va învârti undeva în jurul sumei de 500 de euro, similară cu prețurile pe care compania le cerea în trecut. Alte zvonuri sugerează că acesta ar putea costa chiar 300 de euro. Cert este că prețul va fi semnificativ mai mic decât cel al seriei OnePlus 8.

 

Care sunt orele de precomandă pentru modelul Nord

Prima rundă de precomenzi a avut loc astăzi, 1 iulie, la ora 11:00 a României. Toate unitățile disponibile s-au dat în mai puțin de o secundă.

Următoarea rundă de precomenzi va avea loc peste o săptămână, pe 8 iulie, ora 11:00. Și aceasta va fi cu număr limitat de unități, deci probabil că stocul se va termina repede.

 

Ultima rundă de precomenzi va avea loc abia pe 15 iulie, când OnePlus va permite clienților să comande modelul Nord timp de 24 de ore, fără limită de unități.

 

oneplus-preorder.jpg

 

Returul înseamnă că renunți la cadouri

OnePlus spune pe site-ul său că cei care vor dori să returneze telefonul din orice motiv, vor trebui să returneze și cadourile primite dacă vor să primească banii înapoi. De asemenea, în cazul în care dispozitivele vin cu probleme, acestea vor fi înlocuite pe baza garanției.

 

Poți comanda OnePlus Nord din România?

Se pare că România este printre țările care vor primi în mod oficial OnePlus Nord. Compania listează țara noastră pe listă lângă altele precum Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Germania, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia și Regatul Unit.

 

Ciudată este excluderea piețelor precum SUA sau India, unde OnePlus are o prezență destul de mare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.