Jump to content

iPhone 12, în cel mai bun video de până acum: ce e diferit la noul telefon


Dark Night
 Share

Recommended Posts

iPhone 12, în cel mai bun video de până acum: ce e diferit la noul telefon

 

Apple abia a prezentat schimbările majore pe care le va face pe computere. Următorul moment important e lansarea iPhone 12. Iar videoul de acum îți arată la ce să te aștepți de la noul telefon.

 

iPhone 12 va fi prezentat, cel mai curând, în septembrie. O eventuală listare în magazine, pentru modelele premium, ar fi pentru octombrie, dacă nu chiar noiembrie, dat fiind contextul global. Totuși, până la acel moment, au tot ajuns online informații despre noile modele.

 

Videoul de acum, pe care îl poți vedea mai jos, e realizat pe baza unor machete. Dimensiunile ar trebui să fie cele apropiate de realitate, cu trei noi telefoane de la Apple. iPhone 12 ar trebui să fie, totodată, primul telefon cu 5G al Apple. Mai mult, e primul lansat după o unificare a platformei hardware între computere și dispozitive mobile.

 

Ce vezi în videoul de mai sus, de la mic la mare, e așa: un iPhone 12 cu ecran de 5,4 inci, care ar trebui să fie acel SE pe care îl așteptam cu adevărat, nu doar un iPhone 8 cu hardware mai bun. Apoi, e un model mediu, cu ecran de 6,1 inci. În fine, e modelul Pro Max cu ecran de 6,7 inci. Toate vor avea AMOLED, cum folosește Apple pe modele premium încă din 2017. Altfel, se vehiculează că ar mai fi un model, al patrulea, ceva mai scump decât SE, dar mult mai ieftin față de celelalte trei.

 

Trecerea Apple la 5G odată cu iPhone 12

Dintre toți producătorii mari, doar Apple n-a anunțat un telefon cu 5G. Nici rețelele nu sunt suficient dezvoltate, în majoritatea țărilor, așa că nu-i de mirare întârzierea. Însă ce-i mai important, cu lansarea din acest an, e că Apple ar porni un nou „super ciclu” de actualizare a telefoanelor.

 

Asta înseamnă că în următorii doi ani nu va face mari modificări designului iPhone 12 sau dotările hardware.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.