Jump to content

Recon - contract hitmen


ImRoby

Recommended Posts

Nick-ul tau: ImRoby / ImNicu
Server: rpg2.b-zone.ro
Descrierea bugului: Daca un membru din Hitmen Agency are contract pe un lider si acesta are recon, jucatorului ii arata checkpoint unde se afla liderul, dar nu il vede. ex: eu, ImNicu am contract pe un lider de la un departament si se afla in casa (avand checkpoint la casa lui), dar nu merge sa tastez [/ram] in casa deoarece scrie "Acel jucator nu se afla in aceasta casa". (am dat report si a verificat un admin ca statea recon pe un membru al factiunii sale).
Screenshot(s): -
Solutie: Sa nu mai poti pune contracte pe lideri.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred că ar fi o soluţie bună să nu se mai poată pune contracte pe lideri, ar fi destul de restrictiv şi nu ne dorim asta. Situaţia asta pare una destul de izolată, totuşi. Este posibil ca unii lideri să fie pe recon în timp ce un hitman încearcă să îşi execute contractul, dar aici intervine una din calităţile pe care un hitman ar trebui să le aibă, răbdarea. Liderul nu va sta pe recon foarte mult timp, probabil. Poate mai are şi altceva de făcut. În situaţiile extrem de rare în care un lider stă pe recon foarte mult timp, hitmanul poate renunţa la contract, fiind eventual necesară o modificare a regulamentului intern Hitmen Agency în această privinţă, dacă nu există deja o regulă care să permită Leavehit după un timp anume în cazul liderilor pe recon.

 

În acest moment nu vom trata această situaţie ca pe un bug.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.