Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Chirtoacă este candidatul Mişcării Politice UNIREA pentru prezidenţiale


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

chirtoac%C4%83.jpg

 

 

 

Dorin Chirtoacă, liderul Partidului Liberal, este candidatul Mișcării Politice UNIREA la alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

 

O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Politic al mișcării unioniste. În document se mai precizează că înainte de a lua această decizie, Mișcarea Politică UNIREA a făcut diverse apeluri publice și dezbateri în vederea identificării unui candidat unionist unic.

 

În acest sens, gruparea politică va continua să depună eforturi interne pentru identificarea candidatului unionist unic și rămâne deschisă propunerilor din partea altor partide unioniste, a segmentului asociativ, a mediilor academice, profesionale și artistice, a diasporei, pentru a coagula opțiunea politică și electorală unionistă în viitoarele alegeri prezidențiale.

 

Amintim că, la 15 ianuarie 2020, cinci partide unioniste din Republica Moldova, PDA, PL, PNL, PPR și USB, au decis să-și unifice forțele și au constituit Mișcarea Politică UNIREA.

 

 

SURSĂ: InfoPrut.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.