Jump to content

Croitoru și-a băgat jucătorii în ședință după meciul cu FCSB: "Am avut prea mare respect! Nu sunt cu nimic mai presus"


eB Xrayy
 Share

Recommended Posts

                                      croitoru si jucatorii

 

Florinel Coman a deschis scorul dupa doar 13 minute, insa situatia s-a echilibrat rapid, in urma eliminarii lui Iulian Cristea si a golului reusit de Alexandru Tiganasu, din minutul 22.

 

Antrenorul moldovenilor astepta mai mult de la jucatorii sai, care au ca obiectiv devansarea celor de la FCSB in clasamentul Ligii 1 si calificarea in Europa League.

 

,,La acea participare in cupele europene poti spera pentru ca ai si a doua varianta, in cazul in care FCSB ar castiga Cupa Romaniei. Am venit sa castigam, dar baietii au avut prea mare respect fata de FCSB, iar asta s-a vazut pe tabela in primele 15 minute. Echipa lor nu este cu nimic mai presus decat Botosani.

 

Sa dea Dumnezeu sa se concentreze foarte bine pentru Cupa cei de la FCSB. Ne asteapta un meci greu cu Astra, echipa care au batut-o etapa trecuta pe FCSB.

 

Din pacate, am aratat prea mult respect in primele 15 minute. N-am mai avut forta apoi, se vede ca suferim din punct de vedere al prospetimii. E greu, dar nu e nimeni de vina, doar situatia de la noi.'' a declarat Marius Croitoru

 

In urma acestui rezultat, FC Botosani se mentine pe locul 5, cu 28 de puncte, la egalitate cu FCSB si Astra, ocupantele locurilor 3 si 4. Giurguvenii, care nu au drept de participare in cupele europene, au un meci mai putin disputat.

 

 

 Sursa

Edited by AIM Xrayy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.