Jump to content

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye, cel mai puternic sedan. Care este, de fapt, viteza maximă reală?


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Dodge-Charger-SRT-Hellcat-Redeye-14.jpg

 

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye este cel mai puternic sedan. Cu motorul de sub capota lui Challenger Redeye, mașina are aproape 800 de cai putere.

 

“Este cel mai puternic și mai rapid sedan de serie”, spun cei de la Dodge despre noul lui Charger SRT Hellcat Redeye. Are 797 de cai putere și 958 Nm, dezvoltați de motorul V8 de 6,2 litri. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte, cu convertizor de cuplu.

 

Sedanul are nevoie de 10,6 secunde pentru a parcurge un sfert de milă și de 3,6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 96 km/h (0-60 mph). Sunt cifre care, cel mai probabil, îl fac mai rapid sau cel puțin la fel de rapid ca Alpina B7, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde.

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye, echipare standard impresionantă

Dodge SRT Hellcat Redeye va fi disponibil cu un kit Widebody din fabrică, cu jante Carbon Black și cu o capotă specială cu prize de aer funcționale.

Șoferul poate seta temperatura lichidului de răcire în timp real, prin intermediul sistemului multimedia. Funcția Race Cooldown menține ventilatorul și pompa circuitului de răcire în funcțiune, permițând astfel motorului să funcționeze la temperatura optimă.

 

În cabină, suprafețele sunt acoperite fie cu piele Laguna, fie cu piele Alcantara, prezentând cusături contrastante argintii. Instrumentarul de bord digital include un vitezometru marcat până la o viteză impresionantă: 220 de mile pe oră, adică 355 km/h. Cei de la Dodge spun că viteza maximă chiar poate fi atinsă.

Sedanul este echipat standard cu suspensie adaptivă, Launch Assist și Launch Control.

 

Clienții vor putea comanda cel mai puternic sedan din lume începând cu toamna acestui an. În Statele Unite, mașina are un preț de pornire de 72.295 de dolari. Producătorul îi avertizează pe cei interesați: este nevoie să fii un șofer experimentat pentru a conduce această mașină!

Compania Dodge a creat și cel mai puternic SUV din lume. Este vorba despre Dodge Durango SRT Hellcat cu 720 de cai putere.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.