Jump to content

Cum arată Dacia Dokker rulotă, cu care poți să pleci în vacanță fără să fii nevoit să plătești cazare?


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Dacia-Dokker-vacanta-rulota-7.jpg

 

Dacia transformată în rulotă este pentru cei care au decis să evite resort-urile aglomerate, hotelurile cu sute de camere și locațiile ultra-populate. Cum arată o Dacia Dokker cu care poți să pleci în vacanță fără să fii nevoit să plătești cazare?

 

Pentru cei care caută o variantă de vacanță low cost, există o soluție inedită. Este vorba despre Dacia Dokker transformată în rulotă.

 

Dokker are un preț de pornire de 14.650 de euro în România și de 11.726 în Spania. O investiție care pare să merite din plin. Cu atât mai mult cu cât vehiculul poate fi transformat într-o rulotă. Camper-ul cu logo-ul producătorului de la Mioveni a fost construit de o companie spaniolă, specializată în astfel de modificări, scrie site-ul floteauto.ro.

 

Evident, rulota Dacia nu va oferi confortul disponibil la bordul rulotelor obișnuite, care oferă spațiu de dormit, o bucătărie improvizată și o baie veritabilă. Dar este clar că folosește din plan spațiul pe care îl are la dispoziție.

Cum a fost transformată Dacia Dokker în rulotă?

Spaniolii au înlocuit bancheta cu trei locuri cu una cu două. Al treilea loc a fost a devenit acum spațiu de depozitare. Sunt stocate acolo o măsuță și două scaune, pentru ca turiștii să poată lua oricând masa la iarbă verde sau pe plajă.

 

În spatele scaunelor și-au făcut loc o chiuvetă și un rezervor de apă de 38 de litri. Apar acolo și un frigider și o plită. Iar cine vrea să facă duș în aer liber, are această posibilitate.

 

Când toate acestea nu mai sunt folosite, spațiul se poate transforma într-un pat în care încap lejer două persoane.

Pe acoperișul vehiculului, a fost montat un panou cu celule fotovoltaice pentru a asigura stocul de energie necesar pe durata campării.

Dacia Dokker astfel transformată poate fi închiriată cu prețuri cuprinse între 70 și 80 de euro pe zi.

 

Sursa

Edited by AT DarkNight
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.