Jump to content

Prețul și configurația OnePlus Nord au fost listate pe site-ul unui magazin din România


Noxew
 Share

Recommended Posts

oneplus-nord-rom%C3%A2nia.jpg

 

 

OnePlus Nord este unul dintre cele mai enigmatice telefoane pe care le poți comanda. Nu doar că nu știm cu certitudine cum arată, cât costă și ce hardware intern are, dar compania OnePlus este sigură că există clienți care s-ar putea angaja să cumpere telefonul înainte să afle aceste detalii. De astăzi însă, avem detaliile aproape complete despre OnePlus Nord, și asta datorită unui magazin din România, care a listat telefonul pe site-ul său cu toate detaliile, fotografii cu dispozitivul, cât și un preț local.

 

 

  • OnePlus Nord apare în premieră în oferta unui magazin online din România

 

 

Oricât ar încerca OnePlus să țină acest telefon secret, internetul nu vrea asta. Numeroase leak-uri au oferit deja multe detalii despre OnePlus Nord, iar acum magazinul online evoMAG din România a dezvăluit totul dintr-o singură mișcare.

 

OnePlus Nord va fi anunțat oficial pe data de 21 iulie, dată la care probabil că va fi și disponibil pentru comandă în mod oficial. Acesta va intra în oferta magazinelor din România la un preț care pornește de la 2.229 lei, ceea ce sugerează că prețul oficial pentru Europa ar putea fi în intervalul 450-499 euro. Se vede însă faptul că evoMAG nu are încă acces la imagini oficiale cu telefonul, întrucât acesta are o cameră dublă, poziționată în colțul din stânga-sus al ecranului, pe partea din față.

 

Configurația listată este similară cu ceea ce afirmau și zvonurile. Procesorul Snapdragon 765 de la Qualcomm a fost deja confirmat în mod oficial, dar restul configurației nu. Avem de a face cu un ecran Super AMOLED de 6,55”, similar în dimensiuni cu cel de pe OnePlus 8. Ecranul pare însă să fie plat, nu curbat la margini. De asemenea, memoria RAM standard este de 8 GB, iar stocarea minimă este de 128 GB.

 

 

oneplus-nord-1.jpg

 

 

OnePlus a promis că nu va face compromisuri la sistemul de camere, însă este greu să testăm asta doar privind o listă de specificații. Telefonul beneficiază de trei senzori foto: unul principal de 64 megapixeli, cel mai probabil stabilizat optic, unul de 16 megapixeli u lentilă ultra-wide și unul de 2 megapixeli, probabil pentru adâncime sau unul de tip macro. Un ultim detaliu listat pe evoMAG ar fi bateria de 4.300 mAh.

 

 

  • Când va fi lansat telefonul

 

 

Săptămâna viitoare, pe 15 iulie, OnePlus va ține deschise precomenzile timp de 24 de ore. Probabil că livrările pentru aceste comenzi vor începe cu o săptămână mai târziu, în timp ce clienții care comandă telefonul de pe data de 21 iulie, le vor primi mai târziu. Având în vedere că telefoanele OnePlus sunt acum disponibile și în magazinele din România în mod oficial, există acum și mai multe opțiuni de comandă. Modelele mai vechi de OnePlus puteau fi comandate doar de pe site-ul oficial al companiei.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.