Jump to content

Audi Q4 e-tron Sportback Concept promite 306 CP, autonomie de până la 500 km


Madalin
 Share

Recommended Posts

Audi Q4 e-tron Sportback Concept promite 306 CP, autonomie de până la 500 km

 

Audi a prezentat primele imagini și informații cu versiunea Sportback a lui Q4 e-tron Concept, care își face loc în gama de electrice începând cu 2021.

 

Acesta este noul Q4 e-tron Sportback, versiunea elegantă a conceptului prezentat de Ingolstadt acum mai bine de un an în urmă. Cu ocazia acestui debut, Audi anunță că atât Q4 e-tron Sportback cât și ruda sa mai practică Q4 e-tron vor intra în producție în 2021.

 

Din punct de vedere tehnic, cele două modele sunt similare. Și Q4 e-tron Sportback este pus în mișcare de o pereche de motoare electrice, care împreună dezvoltă 306 CP manageriați de sistemul de tracțiune integrală quattro. Bateria cu capacitate de 82 kWh asigură o autonomie de până la 450 de kilometri. O versiune cu punte spate motrică va fi disponibilă ulterior; aceasta promite o autonomie de până la 500 de kilometri.

 

Acumulatorii lui Q4 e-tron Sportback Concept se pot încărca la surse de curent de până la 125 kW, iar pentru o încărcare 0-80% timpul este de circa 30 de minute. În termeni de performanță, Q4 e-tron Sportback accelerează 0-100 km/h în 6,3 secunde și până la o viteză maximă de 180 km/h.

 

În ciuda diferențelor de formă dintre cele două modele, dimensiunile sunt aproape similare: Q4 e-tron Sportback Concpet este cu 1 cm mai scurt și cu 1 cm mai înalt decât Q4 e-tron. Are 4,6 metri lungime (cu ampatament de 2,77 metri), 1,9 metri lățime și înălțime de 1,6 metri.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.