Jump to content

Jude Law va fi capitanul Hook din filmul de actiune Disney 'Peter Pan'


Ailime
 Share

Recommended Posts

Jude Law va fi capitanul Hook din filmul de actiune Disney 'Peter Pan'

image.thumb.png.76799f5fa11dbad05edd1bbf7a0b3bc0.png 

 

Potrivit Variety, Disney ar fi putut găsi căpitanul Hook al lui Peter Pan & Wendy. Outlet-ul a împărtășit că Law este în discuții pentru a-l juca pe principalul răufăcător din film. Law a jucat recent în capitanul Marvel, un miliard de dolari Disney și Marvel Studios, unde l-a jucat și pe ticălos.

 

Dacă afacerea lui Law se va încheia pentru Peter Pan & Wendy, el va calca urmele lui Dustin Hoffman, Jason Isaacs și Garrett Hedlund. Raportul notează, de asemenea, că filmul va fi lansat într-o lansare teatrală și nu o lansare Disney +, așa cum se zvonea anterior.


Filmul lui Peter Pan & Wendy, în acțiune în direct de la Disney, îl poartă pe Jude Law în rolul căpitanului Hook. Disney și-a făcut obișnuința de a-și reface filmele de animație îndrăgite în ultimii ani, oferindu-le makeover-uri live-action. Această strategie s-a dovedit a fi benefică financiar pentru studio, chiar dacă calitatea filmelor în sine a variat.

 

Una dintre poveștile la care Disney lucrează în prezent la actualizare este Peter Pan, care a fost lansat pentru prima dată în 1953. Reimaginarea live-action a clasicului animat este în curs de dezvoltare de ani buni, David Lowery înregistrându-se în regie în 2016, după ce a ajutat și Pete’s Dragon.

 

Încercarea Disney de a spune o altă poveste concentrată de Peter Pan vine pe tocurile lui Warner Bros. Pan a devenit unul dintre cele mai mari flopuri din 2015. După ce nu prea multe noutăți au fost pe piața Disney, Peter Pan & Wendy au preluat aburi la începutul anului 2020 și s-au aflat în preproducție înainte de coronavirus.

 

sursa (click)
 

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.