Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alexandru Chipciu, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1? Salariul pe care l-ar avea mijlocașul la CFR Cluj


Reedorf
 Share

Recommended Posts

 

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, LIGA 1 CASA PARIURILOR (23.02.2020)

 

Alexandru Chipciu (31 de ani) ar fi cel mai bine plătit jucător din lotul celor de la CFR Cluj, echipă care a căzut pe locul doi după remiza cu Astra, scor 2-2.

Mijlocașul transferat recent de campioana României ar avea un salariu de 50.000 de euro pe lună, deși oficialii celor de la CFR au dezvăluit că acesta este remunerat cu 30.000 de euro lunar, susține Cluj24.ro.

În acest caz, Chipciu ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, după ce Adi Popa a plecat de la FCSB. Fostul mijlocaș al vicecampioanei primea tot 50.000 de euro pe lună, dar o bună parte din salariu era acoperită de cei de la Reading.

Chipciu a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă, iar în cele șapte luni petrecute în Gruia, timp în care a câștigat 350.000 de euro, a prins doar 182 de minute în tricoul campioanei.

Chipciu a fost trimis în teren în ultimele nouă minute ale partidei cu Astra.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.