Jump to content

Bani pentru Dennis Man?! Roma sau Milan îi pot îndeplini visul lui Gigi Becali


Reedorf
 Share

Recommended Posts

man

 

FCSB se află în tratative cu Norwich pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani), iar Gigi Becali a anunțat, astăzi, detalii de la negocieri.

Becali a fost ferm în tratativele cu englezii și le-a transmis acestora că își dorește 15 milioane de euro pentru extrema dreaptă. Oferta primită de finanțatorul de la FCSB a fost mult sub așteptările sale, doar 5 milioane de euro.

Totuși, Becali spune că englezii iau în calcul să mărească oferta și să plătească 10 milioane de euro, la care pot fi adăugate alte 5 milioane, în funcție de bonusurile contractuale.

Bani pentru Dennis Man? Norwich poate vinde un jucător pentru 28 de milioane de euro
Aflată foarte aproape de retrogradarea în Championship, Norwich poate da o lovitură importantă în această vară, care ar facilita și aducerea lui Dennis Man.

Ben Godfrey (22 de ani), fundașul central al englezilor, s-ar afla în atenția a două cluburi importante din Serie A - AS Roma și AC Milan, scrie Calcio Mercato. Italienii așteaptă finalul sezonului pentru a începe negocierile, însă aceștia și-ar fi manifestat deja interesul pentru internaționalul U21.

Norwich îl evaluează pe Godfrey la o sumă uriașă - 50 de milioane de euro, însă sursa citată spune că mutarea s-ar putea face pentru mult mai puțin, aproximativ 28 de milioane de euro. Un alt factor important este legat de probabila retrogradare a clubului, care ar diminua destul de mult prețul fundașului.

Chiar și așa, Ben Godfrey poate aduce o sumă importantă în conturile lui Norwich, iar afacerea anunțată de Gigi Becali ar putea prinde contur.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.