Jump to content

Zlatan are dreptate! Cum arată clasamentul din Serie A, după ce suedezul a venit la Milan


Reedorf
 Share

Recommended Posts

 

Zlatan Ibrahimovic și Franck Kessie, în meciul AC Milan - Juventus 4-2 / Foto: Getty Images

 

AC Milan a avut o prestație entuziasmantă, ca în vremurile bune, la derby-ul cu Juventus, scor 4-2, iar Zlatan Ibahimovic a fost euforic după partida de pe San Siro.

Suedezul a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă, contribuind semnificativ la revenirea echipei sale. După meci, în stilul inconfundabil, Ibrahimovic a indicat că Milan ar fi trebuit să îl aducă mai repede, dacă voia să lupte la titlu.

"Eu, aici, sunt președinte, jucător și antrenor! Singura problemă este că primesc doar salariul de jucător. Dacă aș fi fost la Milan de la începutul sezonului, am fi câștigat titlul", a spus Ibrahimovic.

Milan s-ar fi bătut la titlu cu Ibrahimovic în teren
Revenit la echipă în ianuarie, la mijlocul sezonului, Ibrahimovic a găsit-o pe Milan pe locul 11, cu 21 de acumulate în primele 17 runde, la 14 lungimi de ultimul loc care duce în Champions League și un golaveraj slab - 16 goluri marcate și 24 încasate.

Jurnaliștii de la Sky au realizat o statistică pentru a vedea dacă spusele lui Ibrahimovic sunt aproape de adevăr și au constatat că atacantul suedez are dreptate.

De la revenirea în Serie A, Zlatan a evoluat în 11 partide, reușind 5 goluri și 3 pase decisive. Pe lângă aceste statistici, italienii subliniază și importanța rolului de lider pe care îl are atacantul.

Astfel, într-un clasament al Serie A realizat pentru perioada cuprinsă între etapa 18, prima de la revenirea lui Zlatan, și runda 31, ultima disputată, AC Milan ar ocupa locul 4, la șapte puncte de liderul Atalanta și la cinci lungimi de Juventus. În acest interval, media de puncte a lui Milan a crescut de la 1,2 la 2, a înscris mai mult și a încasat mai puține goluri.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.