Jump to content

LG a anunțat lista modelelor mai vechi care vor primi noua interfață Velvet UI


Noxew
 Share

Recommended Posts

velvet-ui.jpg

 

 

LG vrea să lase trecutul în spate, odată cu lansarea unui nou smartphone high-end, la care pune accentul pe design, și a unei noi interfețe, Velvet UI.

 

Compania a anunțat că va oferi noul skin de Android de pe LG Velvet și pe modele mai vechi de smartphone-uri, transmite Phonearena.

 

Acesta este un lucru neobișnuit pentru marca din Coreea de Sud, care în trecut a neglijat telefoanele mai vechi. E posibil să fim martori la o schimbare în bine a LG, o companie care produce hardware foarte bun, dar care mai are multe lucruri de îmbunătățit pe partea software.

 

Velvet UI va fi oferit pe modele premium lansate începând cu anul 2018. Telefoanele care vor primi actualizarea, prima dată în Coreea de Sud, sunt: LG V50, LG V50S, LG V40, LG V35, LG G8 și LG G7.

 

Noua interfață vine, printre altele, cu noi culori, o bară de notificări modificată și setări pentru volum îmbunătățite.

 

 

  • Interfața de pe smartphone-ul LG Velvet

 

 

Velvet UI a debutat pe smartphone-ul LG Velvet. Pe scurt, smartphone-ul include display OLED de 6,8” (rezoluție Full HD), chipset Qualcomm 765G cu modem 5G integrat, are 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie cu capacitate de 4.300 mAh.

 

 

  • LG Velvet – prezentare oficială:

 

 

 

 

 

Telefonul are trei camere pe partea din spate – principală de 48 MP, ultrawide de 8 MP și depth de 5 MP – , aranjate în forma unei picături de apă care cade. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

 

LG Velvet este listat în oferta Orange România. La liber, dispozitivul este oferit, în varianta Aurora Gray, la prețul de 3.188 de lei.

 

 

Sursa

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.