Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

924053l-640x400-b-08c52434.jpg

 

Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

 

După plecarea lui Ruby Rose, serialul Batwoman a trebuit să caute o nouă actriţă pentru interpretarea rolului titular, iar aceasta este Javicia Leslie. Leslie este prima actriţă de culoare aleasă să poarte pelerina supereroinei. “Sunt extrem de încântată și mândră să fiu prima actriță de culoare aleasă pentru rolul lui Batwoman. Ca femeie bisexuală, sunt onorată să mă alătur acestui serial inovator, emblematic pentru comunitatea LGBTQ+”, a declarat Leslie.

 

Javicia Leslie va juca un personaj diferit față de al predecesoarei sale. Numele noii eroine este Ryan Wilder și aceasta a fost descrisă drept simpatică, dezordonată şi neîmblânzită. Fără să existe cineva în viața ei care să o îndrepte pe calea cea bună, Ryan a trăit ani buni câştigându-şi existenţa ca dealer de droguri, mereu pe fugă din calea poliţiei din Gotham.

 

Conform Variety, Wilder locuiește într-o rulotă și este fata care ar fura lapte pentru a hrăni o pisică maidaneză, dar care te-ar și putea ucide cu mâinile goale. Este cel mai periculos tip de luptător: extrem de pricepută, dar şi indisciplinată şi imprevizibilă, deloc tributară stereotipului clasic al supereroului.

 

Ruby Rose, interpreta lui Batwoman în primul sezon, și-a exprimat încântarea într-o postare pe contul său de Instagram: “Sunt tare bucuroasă că Batwoman va fi jucată de o extraordinară actriță de culoare. Vreau să o felicit pe Javicia Leslie pentru preluarea pelerinei... Sunt nerăbdătoare să urmăresc cel de-al doilea sezon, sigur vei fi uimitoare!”, a spus Rose.

 

840728l.jpg?ts=1594290584

 

Leslie a mai jucat în serialele God Friended Me şi The Family Business și în filmul Always a Bridesmaid. Sezonul al doilea al serialului Batwoman, cu Javicia Leslie în rolul titular, se va lansa în ianuarie.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.