Jump to content

Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

975495l-640x400-b-62ce81de.jpg

 

Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

 

ACTUALIZARE: După o căutare de 36 de ore în care au fost implicate mai mult de 100 de persoane, şeriful pe jurisdicţia căruia se află lacul Piru a declarat că cel mai probabil Naya Rivera a suferit un accident în timp ce înota şi s-a înecat. Conform declaraţiilor sale, misiunea se transformă dintr-una de căutare în una de recuperare a trupului neînsufleţit al actriţei.

 

Naya Rivera, care a interpretat personajul Santana în şapte sezoane ale serialului Glee, a fost dată dispărută după un accident petrecut pe lacul Piru din statul american California. Actriţa în vârstă de 33 de ani era însoţită de fiul ei preşcolar, l-a lăsat pe acesta în barca închiriată şi a plecat să înoate, dar nu s-a mai întors.

Citeşte despre cele mai aşteptate şapte filme şi seriale bazate pe jocuri video.

 

În acest moment mai multe echipe de salvare o caută pe actriţă. În operaţiunea de căutare au fost folosite un elicopter, drone şi mai multe echipe de scufundători. Conform Variety, şeriful localităţii din apropierea lacului a declarat că Rivera a închiriat o barcă miercuri în jurul prânzului, iar trei ore mai târziu copilul a fost găsit singur în barcă de alţi turişti veniţi să navigheze pe lac.

 

Naya Rivera este cel mai bine cunoscută datorită rolului Santanei Lopez din serialul lui Ryan Murphy Glee. Ea a interpretat acest personaj principal între 2009 şi 2015, iar rolul a ajutat-o să semneze un contract cu Columbia Records, dar acesta nu s-a concretizat şi într-o carieră muzicală.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.