Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

GoPro a lansat o aplicație care transformă Hero 8 Black în webcam


Dark Night
 Share

Recommended Posts

GoPro a lansat o aplicație care transformă Hero 8 Black în webcam

 

În ultimele câteva luni, mai mulți producători de camere foto și video au început să permită utilizarea acestora pe post de webcam. Aceste capabilități noi au fost adăugate fie prin actualizări software ale camerelor, fie prin lansarea de noi aplicații care pot fi instalate pe computere. După Canon, Fujifilm și Panasonic, a venit momentul pentru GoPro să activeze un mod de utilizare pe post de webcam pentru cea mai recentă cameră de acțiune a sa: GoPro Hero 8 Black.

 

Camera de acțiune GoPro devine webcam cu un update de firmware

Motivul pentru care aceste alternative la camerele web încep să apară este cererea extrem de mare din piață. Pandemia de COVID-19 a dus la mutarea multor dintre întâlnirile obișnuite de la birou, sau chiar învățământul în online. Astfel, mulți utilizatori de computere, care nu aveau camere web au tot căutat alternative odată ce stocurile magazinelor au început să se golească. De asemenea, unii au căutat alternative chiar dacă webcam-urile erau în stoc, întrucât multe magazine au ales să crească prețurile produselor de acest gen.

 

Cei care dețin deja un GoPro Hero 8 Black vor putea acum să o folosească pe post de webcam cu ajutorul unui cablu USB conectat la computer, unei noi aplicații, GoPro Webcam App, și unui nou update de firmware pentru cameră. Din păcate, există și o veste proastă pentru cei care doresc să folosească un GoPro ca webcam pentru un computer cu Windows. Momentan aplicația este disponibilă exclusiv pe macOS. O versiune pentru Windows a fost promisă deja, deci probabil că va fi lansată foarte curând.

 

Compania a lansat și un clip de prezentare care demonstrează cât de simplu este procesul de configurare și pornire a aplicației de webcam. În exemplul dat de GoPro apare aplicația Zoom, însă camera va putea fi folosită în oricare dintre aplicațiile care oferă suport pentru videoconferințe.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.