Jump to content

Bug Sistem Rapoarte de Activitate


eB Shaun

Recommended Posts

Nick-ul tau: Shaun
Server: RPG2
Descrierea bugului: În momentul în care un membru de facțiune are într-o săptămână de efectuat raportul de activitate curent dar și de recuperat puncte de săptămâna trecută, dacă ne setăm raportul de activitate ca fiind opțional pentru săptămâna curentă, practic scăpăm de două rapoarte, de cel din săptămâna curentă, dar și de cel ce trebuia recuperat, ceea ce nu pare în regulă cred, ar trebui ca dacă ai de recuperat un raport de activitate, în momentul în care alegi să-ți setezi raport opțional pe săptămâna curentă, punctele de recuperat să rămână, să trebuiască să le recuperezi, pentru că cele de recuperat sunt de săptămâna trecută. 

@Kelton

 

Săptămâna 1: nu efectuez raportul de activitate

Săptămâna 2: Warned - trebuie să efectuez raportul de activitate curent și să recuperez de săptămâna trecută 

- Setez raportul de activitate opțional în săptămâna 2 -

Săptămâna 3: Am de efectuat doar raportul din săptămâna curentă, dar nu-l efectuez

... și procesul se repetă din nou, săptămâna 4 trebuie să efectuez raportul de activitate curent și să recuperez de săptămâna trecută dar îl setez opțional etc. și practic cu două setări de raport opțional scapi de 4 rapoarte.

Menționez că asta se întâmplă doar când îți setezi tu raportul de activitate opțional, nu și când îți setează liderul pentru că ai câștigat misiunea sau știu eu ce.

 

Rog să fiu corectat în cazul în care greșesc și este un lucru normal să se întâmple asta.
Screenshot(s):

wsmXRKw.jpg

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Acest lucru nu constituie un bug. În plus, nu are nimeni rapoarte opționale nelimitate să poată să se folosească la nesfârșit de așa ceva. Mai mult, pe lângă raport există inclusiv o regulă care permite liderilor să ofere sancțiuni jucătorilor care nu aduc suficiente contribuții facțiunii.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.