Jump to content

MM Stoica continuă ironiile la adresa arbitrului Bârsan. Ce a postat după startul meciului CFR - Mediaș


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-FCSB, PLAY-OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (12.07.2020)

 

MM Stoica este în continuare marcat de eșecul pe care FCSB l-a înregistrat duminică seară la Craiova, scor 2-1.

Directorul sportiv al roș-albaștrilor, care a acuzat și imediat după meci maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan, a avut o reacție și la puțin timp după ce a început partida de la Cluj, dintre CFR și Gaz Metan Mediaș, unde a fost delegat Ovidiu Hațegan.

Mesajul lui MM Stoica, la adresa lui Bîrsan, în timpul meciului jucat de CFR Cluj
”Hațegan n-avea cum să arbitreze Craiova - Steaua, era delegat la meciul anului, CFR - GMM 2. N-a putut Hațegan, nici Avram, noroc că era liber Bârsan. Cel mai mare barosan”, este mesajul postat de MM Stoica.

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Marcel Bîrsan: "Cum să arbitrezi în halul ăsta? În România nu mai e corupție, e prostie"
Finanțatorul FCSB-ului a considerat că Universitatea a primit prea ușor cele două penalty-uri și îl acuză pe Bârsan că n-ar fi acordat alte două lovituri de pedeapsă echipei sale: "Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Mihăilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru... Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd?

 

Sursa:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.