Jump to content
Sign in to follow this  
Snipi

[Sez.1]B-Retro

Recommended Posts

b-retro.png

B-Retro

Un eveniment original, marca Radio B-Zone!

 

Stilul retro este un stil care este imitativ sau conștient derivat de stiluri de viață, tendințe sau forme de artă din trecutul istoric, inclusiv în muzică, moduri sau atitudini. Poate fi, de asemenea, cunoscut sub numele de "inspirat vintage". În cultura populară, „ciclul nostalgiei” este de obicei pentru cele două decenii care sunt cu 20-30 de ani înaintea celui actual.

Pentru noi, stilul retro este reprezentat de catre melodiile cu care am copilarit, melodiile vechi care ne-au facut copilaria mai buna si ne-au ajutat sa trecem peste momentele grele. Probabil daca am sa va spun acum anumite nume, cum ar fi A.S.I.A. am sa va trezesc multora dintre voi un sentiment puternic de nostalgie. Despre acest lucru este vorba in acest eveniment.

In evenimentul 'B-Retro' v-am pregatit un playlist special cu melodii de la artisti cum ar fi: 'Azur', 'Connect-R', 'Alex Velea', 'Spitalul de Urgenta', 'O-Zone', 'Voltaj', 'RO-Mania', 'Bairam', 'Brandy', 'Nicolae Guta' si inca cateva surprize pe care le veti afla la momentul oportun.

Stiu ca probabil o sa imi sariti vreo 2 in cap sub pretextul neincadrarii unora dintre artistii / trupele de mai sus in stilul retro, dar daca v-asi baga numai melodii cum ar fi 'Mihai Constantinescu', cel putin publicul cu o varsta mai mica s-ar plictisi repede, eventual ar si adormi. Eu sincer, dansez si cand pe melodiile astea pentru ca imi plac. 

Acum ca v-am descris pe larg in ce consta evenimentul, consider ca ar fi cazul sa trecem la un rezumat scurt care sa contina detalii exacte.

 

Numele evenimentului: B-Retro

Data si ora desfasurarii acestuia: 14.07.2020 - 14:30

Durata evenimentului: 14:30-16/16:30/17

Playlist special: Da.

 

*Puteti asculta emisia fie de pe website-ul 'radio.b-zone.ro', fie de pe serverele RPG tastand comanda [/carradio] sau [/mp3], implicit selectand 'Radio B-Zone'.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.