Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motivul pentru care angajații Ford nu mai vor să construiască mașini de poliție


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Ford-masini-de-politie-2.jpg

 

Angajații Ford nu mai vor să construiască mașini de poliție. Peste 100 de angajați ai unei uzine din Statele Unite au semnat declarația înaintată șefilor companiei.

 

Motivul pentru care angajații Ford refuză să mai construiască mașini de poliție are la bază acuzațiile de violență și rasism aduse oamenilor legii după moartea americanului George Floyd. Aceștia susțin că Ford nu ar trebui să-și asocieze imaginea cu astfel de gesturi.

 

Cei care au inițiat petiția către conducere cer încetarea imediată a producției și livrării mașinilor de poliție. Aceștia sunt de părere că mașinile companiei sunt percepute de către protestatari drept o armă a violenței și rasismului. Acest lucru este amplificat și de faptul că, în imaginile care au surprins arestarea și moartea lui George Floyd, se poate observa și un Ford Explorer Police Interceptor.

Mai mult, în timpul protestelor care au avut loc pe teritoriul Statelor Unite, același model apare încercând să degajeze mulțimile revoltate.

 

Reacția conducerii Ford după ce angajații au refuzat să mai construiască mașini de poliție

“Vrem să auzim și să ascultăm toți angajații, să înțelegem punctul lor de vedere și vrem să fim transparenți în ceea ce privește acțiunile pe care le vom întreprinde. Este un dialog util”, a fost declarația directorului de comunicare de la Ford, Mark Truby.

 

Într-o scrisoare deschisă adresată angajaților, CEO-ul Jim Hacket le explică acestora că, deși Ford susține mișcarea Black Lives Matter, este deosebit de importantă și aplicarea legii.

 

“Refuzul de a produce Explorer Police Interceptor va avea impact asupra siguranței polițiștilor și le va complica activitatea. Mașinile pe care le conduc polițiștii nu au nicio legătură cu problemele care pun sub semnul întrebării credibilitatea poliției”, a explicat Hacket.

 

Președintele companiei, Bill Ford, a anunțat că producția vehiculelor de poliție va continua.

Ford este principalul furnizor de vehicule de poliție din Statele Unite ale Americii. Compania furnizează aproximativ două treimi din flota pe care oamenii legii o au la dispoziție. Al doilea furnizor este tot un producător american, Dodge.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.