Jump to content

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds Live apar într-un clip promo; Este confirmată prezența ANC


Dark Night
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile wireless Samsung Galaxy Buds Live apar într-un clip promo; Este confirmată prezența ANC</b>Pe zi ce trece aflăm noi și noi detalii despre următoarele căști wireless pregătite pentru lansare de către Samsung, fiind vorba despre Galaxy Buds Live TWS - căști pe care nu demult le vedeam în câteva randări oficiale v

 

 

Pe zi ce trece aflăm noi și noi detalii despre următoarele căști wireless pregătite pentru lansare de către Samsung, fiind vorba despre Galaxy Buds Live TWS - căști pe care nu demult le vedeam în câteva randări oficiale via Evan Blass. Recent am descoperit că acestea au primit o pagină oficială de suport pe site-ul Samsung Coreea de Sud, iar astăzi pe final de săptămână apare un scurt clip promo ce confirmă una dintre cele mai importante dotări de la interior. 

 

 

În materialul video cu pricina vedem căștile Samsung Galaxy Buds Live în cele 3 variante de culoare în care vor fi disponibile la debut și anume alb, negru și bronz - nuanță din urmă pe care și Note 20 o va adopta după cum descopeream recent aici. Revenind la căști, finalul acestui clip ne dezvăluie și ceva important despre căști: "Keep the noise out. Let the sound in" - un motto care pare a fi o confirmare a sistemului de anulare activă a zgomotului de fond (ANC). 

 

Dacă într-adevăr căștile vor avea această funcționalitate, atunci vor deveni un rival pentru AirPods Pro care la rândul lor dispun de ANC. Prețul vehiculat pentru Buds Live este de 149.99 dolari și rămâne de văzut când exact are loc lansarea. Mari șanse ca debutul să fie păstrat pentru evenimentul Unpacked din 5 august atunci când se lansează Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.