Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”17 accidentați, cu Lupu - 12, cu Dima! Acum, să vedem cu Neubert!”. Mesajul ferm al lui Gigi Becali


Reedorf
 Share

Recommended Posts

neubert revenire

 

FCSB va intra într-o nouă etapă din punct de vedere al pregătirii fizice, odată cu instalarea lui Thomas Neubert. De fapt, este al treilea comeback al germanului la gruparea roș-albastră.

Gigi Becali este bucuros de această mutare, dar nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj clar și preparatorului fizic.

”Tănase mă suna și-mi spunea să-l aduc pe Neubert ca să se simtă și ei fotbaliști. Se plângeau că nu transpiră la antrenamente. Dacă jucătorul vrea să muncească, și tu nu-i dai, nu e în regulă! 

Trebuie să o faci profesionist. Ai nevoie de cineva care să te învețe cum să te antrenezi, da?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Matinal. 

Gigi Becali i-a fixat un obiectiv lui Thomas Neubert. ”Să vedem ce va fi și cu el!”
Chestionat dacă nu au fost și alte probleme la echipă, mai ales că FCSB a avut parte de doi preparatori fizici apreciați pe plan național, Marian Lupu și Marius Dima, Becali a reacționat.

 ”Am văzut, am văzut, ce preparatori am avut. 17 accidentați cu Lupu, apoi 12 cu Dima. Astea sunt cifrele,  spun fără să-i judec.

Acum, să vedem dacă și cu ăsta va fi așa. Să vedem, dar nu acum, ci la toamnă, dacă vom avea accidentați”, a mai spus Gigi Becali, la Digi Sport.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.