Jump to content

Bug - wanted fără drept de predare pe motor


eB Shaun

Recommended Posts

Nick-ul tau: Shaun
Server: RPG2
Descrierea bugului: Dacă un jucător fără drept de predare se află pe G pe motor, nu pot în niciun mod să îl omor dacă acesta nu se dă jos. Inițial voiam să recurg la alte sancțiuni din [/su] pentru șofer, dar am întrebat admin 4 și nu am primit acord, am fost îndemnat să raportez acest bug și să se rezolve cât mai repede ca să nu ajungem la alte sancțiuni date de admini.

Am aflat ulterior că dacă tragi din spatele NRG-ului în jucătorul aflat pe G, îi iei HP șoferului, deci ar trebui să omori mai întâi șoferul și pe urmă jucătorul cu wanted de pe G. (n-am testat personal)

@Kelton

Dovada concretă la 0:42.
Screenshot(s): 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu personal n am intalnit asa ceva niciodata, am avut 250 de zile de FBI in care am intalnit cazuri, si jucatorul de pe G Lua damage, chiar daca eu eram jos, chiar daca eram si eu g. Poate ai avut vreun bug, poate este de la moduri, poate avea ceva cheat suspectul cu wanted, nu stiu sigur, dar nu cred ca este de la server.

Iti recomand sa reproduci exact ceea ce s-a intamplat impreuna cu 2 prieteni, daca nici prietenul tau nu ia damage, e un bug, daca el ia damage, e una dintre cauzele de mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.