Jump to content

Căştile Samsung Galaxy Buds Live ar putea include anulare activă a zgomotului de fond


Recommended Posts

casti-samsung-galaxy-buds-live-1-696x435

Samsung Galaxy Buds Live

 

Cunoscute o perioadă mai în glumă mai în serios ca Galaxy Beans, căştile Samsung Galaxy Buds Live se pregătesc de lansare şi au o scăpare importantă azi. Aflăm că ar putea sosi cu anulare a zgomotului de fond şi le vedem şi în urechea cuiva printr-o scăpare.

Căştile în formă de bob de fasole au avut parte vineri de o postare pe Twitter din partea lui WalkingCat, o sursă care a dezvăluit un presupus clip promoţional cu produsul. Avem de-a face cu căşti True Wireless de la Samsung, care vor include o funcţie specială de “sunet ambiental”, pe care o poţi activa atunci când vrei să auzi ce se întâmplă în jurul tău. De vreme ce şi Galaxy Buds şi Galaxy Buds+ au această funcţie, nu ne miră să o vedem şi pe Galaxy Buds Live.

În spot vedem şi cele 3 versiuni de culoare scăpate până acum: alb, negru şi “bronz”. Sunt şi aluzii la ANC (anulare activă a zgomotului de fond), o premieră pentru seria Galaxy Buds. Va fi interesant de văzut cum izolează zgomote ambientale fără avea izolarea mecanică a dopurilor din silicon. În acest moment orice căşti cu ANC au acele dopuri care reuşesc să creeze un fel de “sigiliu” între urechea ta şi lumea din exterior, pentru a izola zgomotul.

casti-samsung-galaxy-buds-live-2.jpg

 

Sunt şi indicii care afirmă că aceste căşti ar putea costa cam 150 de dolari, deci cât Galaxy Buds+. Dacă preţul se menţine, atunci se vor bate cu multe alte modele de top, inclusiv AirPods Pro la 249 USD şi Sony WF-1000XM3 la 239 dolari. Pe lângă acel clip sursa WalkingCat a partajat şi două fotografii oficiale cu Galaxy Buds Live. Într-una vedem căştile în urechea cuiva şi în alta le vedem spatele. Par să stea destul de fix în ureche, dar tot parcă văd un pericol de cădere… Aflăm mai multe pe 22 iulie sau 5 august, depinde la care eveniment le lansează Samsung.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.