Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Preturile si specificatiile noilor laptopuri de gaming AMD ale Lenovo


Recommended Posts

Preturile si specificatiile noilor laptopuri de gaming AMD de la Lenovo

 

Lenovo a mers recent la extrem prin integrarea unui procesor AMD Ryzen Threadripper PRO cu 64 de nuclee intr-o statie de lucru, dar presupunem ca un astfel de laptop nu va ajunge pe biroul tau prea curand.

Pentru fanii AMD care doresc laptopuri mai ieftine, totusi, s-ar potrivi laptopurile de gaming Legion ale Lenovo. Poate cea mai notabila dintre noile lansari Lenovo pentru Statele Unite este Legion 5, notebook AMD care vine in variante de 15,6 inci si 17,3 inci.

 

Indiferent de ce dimensiune a ecranului preferi, ambele laptopuri de gaming Lenovo pot fi configurate cu pana intr-un procesor AMD Ryzen 7 4800H si cu o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 2060.

 

Aceste lucruri, pe langa ecranul de 144Hz, ar trebuie sa duca la gaming Full HD destul de calitate, desi trebuie mentionat ca cantitatea maxima de RAM pentru Legion 5 este de 16GB DDR4-3200.

Ambele modele de laptopuri de gaming Lenovo Legion 5 vin cu un design relativ normal. Modelul de 15,6 inci Legion 5 cu placa grafica GTX 1650 Ti vine la un pret de 760 de dolari.

 

Modelul cu placa grafica RTX 2060 va fi disponibil undeva in luna august, iar modelul de 17,3 inci cu pret de 1090 de dolari cu aceeasi placa grafica va fi livrat abia in septembrie.

De asemenea, mai exista si un alt laptop de gaming de buget, IdeaPad Gaming 3. Lenovo a lansat un laptop Intel cu un nume foarte similar mai devreme in acest an.

Noul model AMD are un ecran de 15,6 inci full HD, procesor AMD Ryzen 7 4800H, o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, pana la 32GB de RAM DDR4-3200 si spatiu de stocare de pana la 1TB pe SSD. Specificatii destul de impresionante.

 

Cei care au la dispozitie mai multi bani pot opta pentru un ecran 120Hz pentru IdeaPad Gaming 3, dar compania Lenovo din China nu a confirmat ce pret va avea acel model. Aceste modele AMD se vor vinde incepand cu aceasta luna la un pret de pornire de 660 de dolari.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.