Jump to content

Scenariu pentru reluarea școlii în toamnă: doar o treime dintre elevi vor merge, celelalte două treimi sunt acasă, online – ministrul Nelu Tătaru


Madalin
 Share

Recommended Posts

Nelu-tataru-gov.ro-la-sedinta-de-guvern-

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a prezentat luni, la Digi24, unul dintre scenariile pregătite de autorități pentru ca elevii să se întoarcă la școală, în siguranță, la toamnă. El a spus că, în acest moment, nu consideră necesară amânarea începerii noului an școlar, potrivit postului de televiziune.

 

Scenariul menționat de el: o treime dintre elevi să meargă la școală, iar celelalte două treimi să urmeze cursurile online, de acasă, prin rotație.

 

Vorbind despre reluarea școlii și despre organizarea alegerilor locale, el a spus, între altele:

 

Quote

“Avem scenarii și pentru o accelerare a numărului de cazuri, dar și pentru o conduită normală, dacă respectăm niște reguli și dacă în două – trei săptămâni o să vedem o cădere a acestei pante. De exemplu, vor fi doar o treime din elevii care merg, celelalte două treimi vor fi acasă, online și se vor roti aceste două treimi.”

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.