Jump to content

Reacția lui Bogdan Vintilă, după ce FCSB a câștigat Cupa României cu noul staff tehnic! ”Felicitări domnului Becali”


Reedorf
 Share

Recommended Posts

Bogdan Vintilă, fostul antrenor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

 

FCSB a câștigat Cupa României, după 1-0 în finala cu Sepsi, la chiar primul meci disputat cu noul staff tehnic, condus de Toni Petrea.

Bogdan Vintilă, fostul antrenor principal al formației ”roș-albastre”, a reacționat, printr-o postare pe contul personal de Facebook, după succesul din Cupă, mulțumind conducerii de la FCSB pentru șansa care i s-a fost acordată în acest sezon.

Reacția lui Bogdan Vintilă după ce FCSB a câștigat Cupa României
”Felicitări FCSB pentru câștigarea Cupei României. Felicitări jucătorilor, staff-ului tehnic și medical! Felicitări jucătorilor care au pus umărul la calificarea echipei până în finală, dar nu mai sunt în club! Felicitări domnului Becali, lui Meme Stoica, lui Alexandru Tudor și staff-ului administrativ!

Felicitări suporterilor care au suferit și s-au bucurat alături de echipă! Felicitări tuturor! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi-a oferit șansa să antrenez la această echipă! Mulțumesc staff-ului meu, criticilor mei și tuturor din club pentru susținerea și ajutor dat în această perioadă”, a transmis Bogdan Vintilă.

De asemenea, fostul antrenor principal de la FCSB a confirmat că va continua să lucreze în club, cel mai probabil la echipa a doua: ”Voi continua să muncesc la pregătirea și promovarea tinerilor fotbaliști, împreună cu cei de la Academia FCSB”.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.