Jump to content

Barcelona se schimbă din temelii pentru sezonul următor! Lista cu cei 12 jucători scoși la vânzare de catalani


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FC Barcelona v Deportivo Alaves - La Liga

 

Barcelona vrea să-și schimbe o bună parte din lot pentru sezonul următor, după ce anul acesta au pierdut titlul pe plan intern. Presa din Spania a aflat numele jucătorilor pe care catalanii îi scot ”la vânzare”.

Aceștia sunt nu mai puțin de 12, informează spaniolii de la Marca. Pe listă sunt nume precum Nelson Semedo, Samuel Umtiti sau Philippe Coutinho, care va reveni după împrumutul de la Bayern Munchen.

Lionel Messi, afectat de ratarea titlului în La Liga
Starul argentinian a fost extrem de afectat de ratarea titlului în La Liga şi afirmă că ar fi renunţat la realizările personale pentru câştigarea campionatului.

"Am oferit momente bune de joc şi trebuie să repetăm asta. Recompensele şi obiectivele personale sunt secundare. Aş fi preferat să câştigăm campionatul.

Acum, avem nevoie de un pic de linişte în timpul acestei pauze. Nu mai trebuie să vorbim. Trebuie să ne golim minţile pentru a reveni cu o dorinţă de joc mai mare ca oricând. Trebuie să ne stabilizăm, să mergem înainte", a spus Messi.

Barcelona se va concentra pe meciurile rămase din Liga Campionilor. Catalanii trebuie să câștige returul cu Napoli pentru a se califica în sferturile competiției, unde pot întâlni Bayern sau Chelsea (bavarezii s-au impus în tur cu 3-0).

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor sunt deja calificate RB Leipzig, Atletico Madrid, Atalanta și Paris Saint-Germain.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.