Jump to content

Samsung prezinta televizoarele 4K si 8K din gama QLED si seria Lifestyle


Recommended Posts

Samsung QLED 8K 4K Lifestyle

 

Samsung a prezentat prin intermediul unui eveniment online noi produse din gama QLED. Vorbim despre modelele 2020 ale televizoarelor 4K si 8K, cat si modele din gama de Lifestyle. Toate acestea sunt disponibile si in Romania. In cadrul evenimentului, Victor Armaselu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics, a vorbit despre fiecare gama in parte si punctele ei forte. La acest dialog au luat parte si arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi, care au impartasit cu participantii viziunea lor despre design-ul interior si rolul tehnologiei intr-o casa.

Calitatea imaginii si a sunetului reprezinta caracteristicile esentiale ce descriu televizoarele Samsung QLED. In acelasi timp, sunt cele mai importante aspecte de care consumatorii tin cont atunci cand isi aleg un televizor. Pe langa specificatiile care le ofera cea mai buna experienta de vizionare, televizoarele din gama QLED si Lifestyle se integreaza perfect in design-ul locuintei si aduc un plus de eleganta oricarei incaperi.

Gama QLED de la Samsung

Gama QLED 8K de la Samsung este printre primele din industrie care accepta redarea de continut nativ 8K. Fiecare model din aceasta serie indeplineste cerintele Asociatiei 8K, precum si CTA 8K Ultra HD Display Definition. Aceasta gama este formata din urmatoarele modele: QLED Q950, Q800 si Q700.

 

Samsung QLED 8K 4K Lifestyle

In acelasi timp, gama QLED 4K pentru 2020 cuprinde cinci modele. Acestea variaza de la dimensiuni de 43″ pana la 85″. Televizoarele Samsung din aceasta gama au la baza tehnologia Quantum Dot, care ofera 100% volum de culoare. Acestei tehnologii i se alatura si AI Upscaling, care converteste automat continutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

 

Gama Lifestyle – The Frame si The Serif

The Frame de la Samsung aduce imaginile la viata cu detalii si textura incredibile. Punctul lui forte este ca poate fi personalizat si transformat intr-o opera de arta. In loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictura celebra, din perioada clasica pana in cea contemporana. The Serif pe de alta parte, este diferit de un TV conventional. Acesta se integreaza perfect in mediul ambiental si poate fi asezat oriunde in locuinta. Atunci cand este oprit, acesta afiseaza la alegere imagini inspirate din natura, care pot fi gasite in Ambient Mode.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.