Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
Snipi

ASUS lansează noi periferice pentru o experiență de gaming mobil foarte bună

Recommended Posts

ASUS lansează noi periferice pentru o experiență de gaming mobil foarte bună

 

Tastatura de   gaming   wireless ROG Falchion permite un aranjament care economisește spațiul (are dimensiunea de 65% față de o tastatură standard), panou tactil interactiv și iluminare Aura Sync.

1200x0-00-75.jpg?v=1595566843

ROG Falchion este o tastatură wireless mecanică are o dimensiune de 65% față de cea a unei tastaturi standard. Oferă o copertă versatilă și un panou tactil interactiv care poate ajusta volumul, reda sau opri muzica și poate face zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi, de asemenea, programat să fie utilizat drept cheie macro iar LED-urile RGB din interiorul panoului tactil să indice starea bateriei în timp real. Oferă gamerilor conectivitate ultra-rapidă de 1 ms în banda de 2,4 GHz și până la 400 de ore de autonomie a bateriei.

1200x0-00-75.jpg?v=1595566844

 

Căștile de gaming ROG Cetra RGB oferă tehnologie de anulare activă a zgomotelor și iluminare RGB ce se poate personaliza. Căștile de gaming ROG Cetra RGB suportă multiple platforme prin intermediul unei conexiuni USB-C, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch. Driverele exclusive de 10 mm ASUS Essence oferă sunet optimizat pentru jocuri și bași puternici. Utilizatorii pot alege dintre trei dimensiuni ale dopurilor de silicon și ale aripioarelor pentru fixare în ureche, precum și o pereche de dopuri din spumă ― totul pentru a oferi flexibilitate și a asigura o purtare confortabilă.

1200x0-00-75.jpg?v=1595566844

 

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi cu baterie încorporată care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz și o rezoluție 1080p. Este dotat cu două porturi USB-C și un port Micro HDMI, care oferă conectivitate flexibilă și abilitatea de a se încărca în timpul jocului. Suportul prietenos de pe spate poate fi deschis până la 70° și permite amplasarea stabilă a ecranului pe o suprafață plată, în orientare Vedere sau Portret, pentru vizionare confortabilă oriunde te-ai afla. Sub suport se află un model de tip plasă cu text cibernetic, care conferă o notă în plus esteticii futuriste a acestui ecran. Ecranul oferă culori și luminozitate de înaltă calitate, iar panoul IPS permite vizionarea la unghiuri largi. ROG Strix XG16 este compatibil cu trepiedul ROG Tripod, care le permite gamerilor să poziționeze ecranul deasupra unui laptop pentru utilizarea în regim de ecran dual.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

tc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.