Jump to content

Allview prezintă tableta Viva H1003 LTE


Recommended Posts

Allview prezintă tableta Viva H1003 LTE

Tableta Viva H1003 LTE oferă conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de conectivitate mobilă oriunde, cu ajutorul unei cartele de Internet.

 

Allview anunță lansarea tabletei Viva H1003 LTE, dispozitivul perfect adaptat contextului actual, în care școala migrează spre mediul online. Cu un display generos de 10.1” și rezoluție de 1280 x 800 pixeli HD, noul device oferă utilizatorilor aplicația AVI, preinstalată. Conectivitatea 4G, cel mai nou sistem de operare Android 10 ce asigură în mod gratuit acces la numeroase aplicații educaționale, integrarea singurului asistent vocal inteligent în limba română (AVI), îi conferă acesteia prerogativele tabletei perfecte pentru școala viitorului.

Viva-H1003-LTE-Allview.jpg 

„Învățământul cunoaște o nouă formă de dezvoltare, prin îmbinarea sistemului clasic, cu cel online. Din acest motiv, compania Allview își dorește să vină în sprijinul utilizatorilor de tehnologie din România (părinți, elevi, profesori), prin dezvoltarea asistentului vocal AVI cu noi skill-uri în aria educațională. Noua tabletă Viva H1003 LTE, oferă posibilitatea elevilor de a continua studiul în contextul actual, beneficiind astfel și de o „culegere” virtuală.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.Allview-Viva-H1003-LTE.jpg

Pe lângă mobilitate 4G, tableta oferă utilizatorilor și suport pentru multitasking prin folosirea funcției Split Screen. Este echipată cu un procesor Quad Core cu frecvență de până la 1,5 GHz, susținut de memoria RAM de 2 GB, ce asigură o utilizare eficientă și fără întreruperi. Memoria flash de 16GB poate fi extinsă cu ușurință cu până la 64GB, cu ajutorul unui card microSD. Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate, asigurând libertatea de a interacționa live de oriunde. Bateria are capacitate de 5000mAh, asigurând autonomia necesară unei utilizări îndelungate de până la 650 de minute.

Tableta Viva H1003 LTE va fi disponibilă la prețul recomandat de 649 lei, începând cu finalul lunii august.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.