Jump to content

RAZER LANSEAZA TASTATURA CYNOSA V2


Recommended Posts

cover

 

Cynosa V2 este ultima tastatura de gaming pe baza de membrana a celor de la Razer. Vine cu taste iluminate individual RGB, key-uri pentru control media si e rezistenta la accidente cu lichide neprevazute in sesiunile de gaming.

Varianta precedenta, Cynosa Chroma, a fost desemnata cea mai bine vanduta tastatura de gaming cu membrana din SUA.

ilustratie

Backlit Keys

Razer Chroma RGB se extinde cu Cynosa V2, fiind adaugate totodata jocuri noi pe lista celor care integreaza tehnologia Razer de iluminare. Pentru necunoscatori, Razer Chroma highlight-uieste anumite taste care sunt folosite in x joc sau isi adapteaza luminile in functie de ce apare pe ecran. Pentru o tastatura entry-level ca Cynosa, e un feature dragut.

Printre aceste jocuri, acum se numara Overwatch, Fortnite, Warframe sau Apex Legends. N-am primit tastatura la review, din pacate, ca v-as arata cu drag profilele de iluminare RGB pentru fiecare joc.

Cum obisnuieste Razer cu soft-ul lor, Synapse, absolut fiecare tasta de pe Cynosa V2 poate fi reprogramata sau utilizata drept macro.

Tastele de control media sunt destul de straigh-forward, asa ca n-are rost sa explic ce semnifica fiecare buton din poza de mai jos. Eu prefer o rotita ca pe Huntsman Elite, ca da senzatia de studio profi, dar tinem cont ca Cynosa V2 este entry-level.

cover

Cynosa V2 - Media Keys

Deocamdata, Cynosa V2 se gaseste doar pe site-ul oficial Razer, disponibila la 59.9$/250 de lei.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.