Jump to content

Sistem de notificari personalizat pentru factiuni


Jackson Brooklyn
 Share

Recommended Posts

Sistem de notificari personalizat pentru factiuni

In urma unui vot, voi ati decis ca urmatorul sistem pe care-l adaugam sa fie unul care trimite notificari personalizate utilizatorilor atunci cand o factiune este deschisa.

Ce numim noi notificari personalizate?

  • Bazandu-ne pe o comanda de baza, notificarea este trimisa in privat utilizatorilor care aleg sa primeasca notificari despre statusul aplicatiilor unei anumite factiuni.

 

Avand comanda de baza $notify, utilizatorii pot sa isi aleaga serverul pentru care opteaza sa fie notificati, urmat de prescurtarea factiunii pe care doresc sa o urmareasca.

  • Ex: $notify RPG1 TTB
  • Ex: $notify RPG2 NG

O lista completa cu prescurtarile valide o sa fie gasita pe discord.b-zone.ro accesand comanda $notify.

 

In momentul de fata, sistemul limiteaza notificarile la 1 notificare / factiune / saptamana(7 zile complete), pentru a evita spam-ul facut de lideri cand deschid aplicatiile in mod abuziv sau alte neplaceri prin care botul poate sa spameze utilizatorii pe discord.

 

Sistemul este facut in asa fel incat utilizatorii sa aiba cea mai placuta experienta pe discord fara ca botul sa ii deranjeze, acesta le trimite notificari intr-un mod placut, daca utilizatorul nu are procesul Discord.exe in prim plan, acestia o sa primeasca o notificare jos in dreapta cu logo-ul B-Zone si titlul "X Applications" X fiind numele factiunii din speta data.

qRhIjjp.png

 

Preconizam ca sistemul o sa fie activ si stabil in maxim 4 zile, countdown-ul de mai sus este un dead line pentru acest sistem.

 

Edited by Jackson Brooklyn
Link to comment
Share on other sites

Update 30/07/2020@Sistem de notificari personalizat pentru factiuni

 

In momentul de fata sistemul este functional si o sa fie adaugat pe serverul de discord in cel mai scurt timp.

Comenzile valide sunt:

  • $help pentru a vedea toate comenzile la care aveti acces.
  • $notify <RPG1/RPG2> <COD FACTIUNE> - Activeaza notificarile de pe un anumit server si o anumita factiune (Codurile le puteti vedea scriind $notify, acesta o sa afiseze sintaxa si o lista de coduri pentru factiuni).
  • $notify-off <RPG1/RPG2> <COD FACTIUNE> - Dezactiveaza notificarile de pe un anumit server si o anumita factiune.

O notificare arata astfel(PCS0):

M5Uixwx.png

 

Iar continutul mesajului arata astfel(PCS1):

VGLd8gI.png

 

La accesarea comenzii $help un mesaj de genul o sa apara pe chat(PCS2):

RDlsTpx.png

 

Pe viitor este probabil sa adaugam si un link pentru a aplica in cadrul factiunilor care apar in notificare.

 

Culoarea notificarilor reprezinta culoarea factiunii de pe RPG-uri. Daca primiti o notificare de la Southern Pimps, aceasta o sa fie mov, daca primiti de la LS Taxi, aceasta o sa fie roz, dupa culorile lui TheLink, dupa ale noastre, sunt galbene.

 

In momentul de fata, sistemul limiteaza notificarile la 1 notificare / factiune saptamanal. Adica daca El Loco Cartel isi deschide aplicatiile de 2 ori in 7 zile, voi doar 1 notificare o sa primiti, pentru a evita spam-ul si mesajele abuzive. In acelasi timp, daca El Loco Cartel isi deschide aplicatiile astazi si LSPD ziua urmatoare, sistemul nu este afectat si limitarea nu se aplica, dat fiind ca limitarea este PER factiune, NU per notificare.

 

In momentul de fata puteti sa folositi $notify pe mai multe factiuni de pe servere si sa le mixati cum doriti.

  • Ex: Puteti sa activati notificarile doar pentru Tow Truck Company RPG1.
  • Ex: Puteti sa activati notificarile pentru News Reporters RPG2, LS Taxi RPG1 si LV School Instructors RPG2.

Chiar nu exista limitare in privinta caror factiuni puteti folosi acest sistem, aveti toata libertatea din lume.

 

Nota quid pro quo: In schimbul unor servicii modeste de promovare a serverului de discord in cardul factiunii(/fmotd, forum, etc...), incurajarea membrilor sa foloseasca serverul oficial de discord al comunitatii, sa faca cereri de grade, etc..., oferim liderilor sansa de a personaliza mesajele despre factiunea lor care sunt trimise jucatorilor care doresc sa fie notificati cand aplicatiile sunt deschise, verificati poza PCS1 de mai sus. Notificarile custom pot sa fie schimbate o singura data pe luna iar acest lucru o sa fie facut de Managerul Tehnic.

Nota: Notificarile trebuie sa fie decente si cu un limbaj care nu insulta sau deranjeaza jucatorii.

 

 

 

Edited by Jackson Brooklyn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.