Jump to content

The Witcher: Blood Origin va fi un prequel pentru serialul The Witcher de pe Netflix


 Share

Recommended Posts

The Witcher: Blood Origin va fi un prequel pentru serialul The Witcher de pe Netflix

 

După succesul înregistrat de serialul The Witcher, cei de la Netflix vor continua să investească în universul creat de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Astfel, pe lângă cel de-al doilea sezon al serialului cu Henry Cavill, Netflix tocmai a anunțat The Witcher: Blood Origin, un prequel pentru aventurile lui Geralt of Rivia.

 

Conform descrierii publicate de Netflix, acțiunea din The Witcher: Blood Origin va avea loc cu 1200 de ani înainte de evenimentele din primul sezon The Witcher și va dezvălui originile primului Witcher din istorie. De asemenea, vor fi explorate evenimentele ce au dus la “conjuncția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit într-un singur univers.

 

 

Aprobat chiar de către autorul romanelor The Witcher

 

Declan de Barra, scenaristul serialului The Witcher, va fi responsabil pentru The Witcher: Blood Origin, noul proiect fiind descris ca o mini-serie ce se va întinde pe durata a șase episoade. Lauren Schmidt Hissrich, producătorul serialului The Witcher, este de asemenea implicată, jucând rolul de producător executiv pentru Blood Origin. Aceasta a declarat următoarele:

 

Este o adevărată provocare să explorezi și să extinzi universul The Witcher creat de Andrzej Sapkowski și abia așteptăm să facem cunoștință fanilor cu noi personaje și o poveste originală, ce vor îmbogăți și mai mult această lume de legendă, plină de magie.

 

Scriitorul polonez Andrzej Sapkowski, autorul seriei de romane ce a stat la baza serialului The Witcher, dar și a jocurilor din seria omonimă, s-a declarat, la rândul său, încântat de acest nou proiect:

 

Sunt entuziasmat că, după cum a fost planificat încă de la început, lumea din The Witcher se extinde. Sper că acest nou proiect va îndrepta și mai mulți fani către universul din cărțile mele.

 

Urmează și un film animat cu Vesemir

 

Mai mult, pe lângă cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher, fanii seriei vor primi și mini-seria The Witcher: Blood Origin, precum și un nou film animat – The Witcher: Nightmare of the Wolf –, realizat de Netflix în colaboare cu Studio Mir, ce-l va avea pe Vesemir în rolul principal. Nightmare of the Wolf ar trebui să aibă premiera înaintea sezonului al doilea din serialul The Witcher.

 

Și dacă tot am ajuns din nou la serialul “principal” The Witcher, starul acestui show – actorul Henry Cavill – este un gamer împătimit, construindu-și recent propriul PC de gaming.

 

image.png.620d1d80956a748e901aaa0fd6c88858.png

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.