Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nubia Watch demonstrează avantajele ecranelor flexibile, atunci când sunt purtate la mână


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Nubia Watch demonstrează avantajele ecranelor flexibile, atunci când sunt purtate la mână

 

Probabil că nicio aplicație nu poate ilustra mai bine avantajele ecranelor flexibile decât ceasurile inteligente, dispozitive precum Nubia Watch devenind dintr-o dată mult mai puternice și versatile decât ar fi posibil din spațiul unui cardan de ceas tradițional.

 

Bazate pe un concept diferit de cel al telefoanelor pliabile, dispozitivele de tip flexibil țintesc maximizarea suprafeței de afișare folosind și acele elemente de carcasă non-rigidă care serveau inițial altui scop. Astfel, cureaua unui smartwatch poate fo mai mult decât un accesoriu care facilitează prinderea la mână a dispozitivului, devenind o extensie funcțională a acestuia.

 

Nubia Watch, un smartwatch evoluat

Cu aspect veritabil futurist, Nubia Watch nu este nici pe departe primul dispozitiv de acest tip, diverse interpretări fiind demonstrate la stadiul de prototip cu mulți ani înainte, niciunul reușind să arate fiabilitatea și funcționalitatea așteptată de la un produs comercial.

 

nubia-watch-1.jpg

 

Aflat, de fapt, la a doua generație, Nubia Watch vine după Nubia Alpha, un precursor care punea ecranul OELD flexibil pe o carcasă semi-rigidă, care semăna mai mult cu o brățară voluminoasă, decât un smartwatch veritabil. Nici partea de software nu i-a fost de prea mare ajutor, Nubia Alpha ieșind din peisaj ca un experiment promițător, dar eșuat.

 

Bazat pe același design, dar într-o variantă ceva mai bine finisată, Nubia Watch păstrează funcționalitatea principală pe regiunea centrală a ecranului, orientată direct spre fața utilizatorului. În schimb, ecranul desfășurat peste închietura mâinii pare să funcționeze ca o extensie și nu ca un întreg, afișând doar informații mai puțin esențiale și alerte vizuale care să atragă atenția spre porțiunea centrală.

 

nubia-watch-6-1.jpg

 

Venind cu lecția bine învățată, producătorul Nubia a reușit cumva să prevadă și opțiuni pentru personalizare, cureaua prinsă pe dedesubtul ecranului fiind de fapt detașabilă. Bazate pe un design personalizat, acesta vor putea fi achiziționate ca și accesorii pentru personalizare, alegând dintr-o varietate de culori și texturi prezentate pe site-ul producătorului.

 

Cu preț de 260 dolari în oferta magazinelor din China, Nubia Watch promite să fie unul dintre cele mai evoluate dispozitive smartwatch de până acum, cel puțin pe partea de hardware. Din păcate, disponibilitatea acestui produs în piețele internaționale nu este cunoscută, deocamdată.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.