Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, oferit alături de plăcile video GeForce RTX!


 Share

Recommended Posts

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, oferit alături de plăcile video GeForce RTX!

 

NVIDIA și Ubisoft au anunțat noul bundle Frames Win Games GeForce RTX, care, pentru o perioadă limitată, oferă gamerilor varianta pentru PC a jocului Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Gold Edition la achiziționarea unui sistem sau a unui laptop echipat cu placă video GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER sau 2060.

 

Plăcile video din familia GeForce RTX sunt considerate potrivite pentru a atinge framerate-uri de 144fps sau mai mult în titluri precum Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, oferind astfel cel mai rapid timp de răspuns, un veritabil avantaj în astfel de jocuri competitive.

 

 

Bundle-ul Frames Win Games GeForce RTX va fi disponibil până joi, 27 august 2020.

 

Bundle-ul include ediția Gold a jocului

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, în ediția sa Gold, include 16 operatori, uniforme speciale, skin-uri, alte item-uri cosmetice, precum și Year 5 Season Pass, care vă oferă toți cei șase operatori ce se vor lansa anul acesta, plus boost-uri VIP, progres mai rapid în Battle Pass și multe altele.

 

Cu o prezență constantă pe scena eSports și o comunitate de peste 60 de milioane de jucători înregistrați, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege transpune jucătorii într-o experiență multiplayer alertă în care aceștia trebuie să-și aleagă dintr-o selecție de operatori unici. Folosind un mix de tactică și acțiune, echipele se confruntă față în față, iar fiecare tabără dispune de abilități și gadget-uri exclusive.

 

 

Spre exemplu, echipa defensivă se pregătește prin transformarea mediului de joc într-o veritabilă fortăreață modernă, în timp ce echipa care atacă folosește drone de recunoaștere pentru a obține informații cu care să își pună planul în aplicare.

 

Cu access la zeci de operatori inspirați din forțele speciale din întreaga lume, jucătorii pot alege exact cum vor să abordeze fiecare provocare cu care se confruntă. De-a lungul anilor, cei de la Ubisoft au adăugat noi operatori și hărți în mod constant.

 

Bundle-ul Frames Win Games GeForce RTX este disponibil si in ofertele magazinele partenere din Romania.

 

Rainbow Six Siege GeForce RTX

 

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.