Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sign in to follow this  
BIS aka OldNab

PSD, alianţă electorală cu PPU

Recommended Posts

PPU (social-liberal) a semnat protocolul de alianță cu PSD pentru ...

 

 

 

PPU a semnat, vineri, un protocolul de alianță cu PSD pentru alegerile locale de la Sectorul 4 din București prin care cele două partide s-au angajat să îl susțină pe actualul primar, Daniel Băluță, pentru câștigarea unui nou mandat.


Umaniștii susțin astfel candidatura lui Daniel Băluță pentru un nou mandat de primar, iar lista propusă pentru Consiliul Local va fi una comună.

 

„Dorim să creștem calitatea vieții pentru oamenii de aici, să aducem mai multă prosperitate pentru locuitorii Sectorului 4, împreună cu partenerii noștri. Mulțumesc conducerii PPU pentru sprijinul pe care l-a dat tuturor proiectelor pe care le-am avut aici în comunitate și le mulțumesc, anticipat, pentru performanța pe care o vom avea în continuare”, a declarat Daniel Băluță.

 

„Astăzi am semnat o alianță electorală între PSD și PPU pentru Sectorul 4. Alianța noastră îl susține cu toată încrederea pe domnul primar Daniel Băluță, care a demonstrat că este omul potrivit pentru Sectorul 4. Ne-am aliat pentru bucureșteni. Alianța pe care am semnat-o astăzi ne ajută, în mod cert, ca echipa umanistă să își promoveze proiectele în Consiliul Local. Pornim la drum cu obiective comune, însă obiectivul nostru principal, al umaniștilor, îl reprezintă bunăstarea și siguranța bucureștenilor, a locuitorilor Sectorului 4. Echipa umanistă de la nivelul Bucureștiului își dorește o Capitală verde, pentru că mai mult spațiu verde înseamnă mai mult aer curat, mai multă sănătate pentru bucureșteni. Asta înseamnă că ne pliem perfect pe proiectele domnului primar. Domnule primar, veți avea tot sprijinul echipei umaniste”, a transmis și deputatul PPU Steluța Cătăniciu.

 

 

SURSĂ: Partidul Puterii Umaniste.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.