Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung lanseaza editia speciala Samsung Galaxy S20+ BTS Edition


oC Renward
 Share

Recommended Posts

Galaxy S20+ B. Purple

 

Compania Samsung impreuna cu celebra trupa de K-Pop cunoscuta la nivel mondial au lansat o noua optiune de culoare pentru modelul Samsung Galaxy S20+ si pentru castile Galaxy Buds+. Celor doua modele se vor adauga in denumire BTS Edition (Bangtan Boys) si vin intr-o singura optiune de culoare – violet.

 

Smartphone-ul vine cu un fundal exclusivist care incadreaza logo-ul trupei BTS si o constelatie de sapte stele violet in partea superioara, reprezentandu-i pe cei sapte membri, iconita de call in stanga jos si cea de camera in dreapta jos.

 

Dispozitivul va contine in pachet atat stickere decorative pentru personalizare, cat si fotografii cu membri trupei. Potrivit senior vice presedintelui Samsung Electronics, Stephanie Choi, aceasta declara ca “Editiile Galaxy S20+ si Galaxy Buds+ BTS sunt rezultatul unei colaborari frumoase intre trupa BTS, care vorbeste despre dragoste si armonie in muzica lor, si Samsung, care creeaza un viitor mai bun prin inovatie. Speram ca va fi o sursa de bucurie si divertisment pentru fanii si utilizatorii din intreaga lume”.

 

Cele doua dispozitive vor fi disponibile incepand cu 12 iulie, iar pentru fanii BTS inseamna aniversarea a sapte ani de existenta pentru trupa. Modelul Samsung Galaxy S20+ BTS Edition este disponibil pe piata din Romania doar in varianta 4G. Pentru a-i bucura si mai mult pe fani, Samsung ofera un poster gratuit cu trupa BTS daca precomanda unul dintre dispozitive.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

1. Când creaţi un topic nou, acesta trebuie să conţină fie o prezentare a unui produs, fie o ştire care să nu fie mai veche de 72 de ore. În ambele cazuri, acestea trebuie să fie on topic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.